«Κλείνει» προπονητή ο Παναρκαδικός ΑΟ

0
304

Ο Παναρκαδικός ΑΟ τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε σε έντονες διεργασίες, προκειμένου να κλείσει το θέμα του προπονητή, που θεωρείται απαραίτητο για να ξεκινήσει ουσιαστικά ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες του «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ», η διοίκηση των «πρασίνων» έχει έρθει σε συμφωνία με το πρόσωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Αν ισχύει το ρεπορτάζ, πρόκειται για νεαρό ανερχόμενο προπονητή ο οποίος έχει κατά το παρελθόν φορέσει τη φανέλα του συλλόγου ως ποδοσφαιριστής. Πρόκειται για ένα πρόσωπο από την περιοχή, το οποίο μεταξύ άλλων (λόγω εντοπιότητας) θα επωμιστεί και το δύσκολο έργο να «πείσει» και πάλι το ντόπιο ποδοσφαιρικό στοιχείο να «γεμίσει» το ρόστερ του νέου Παναρκαδικού. Γεγονός στο οποίο υστέρησε ο ιστορικός σύλλογος σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια.

Όπως φαίνεται η συμφωνία έχει επιτευχθεί και πλέον απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση του Παναρκαδικού ΑΟ, που θα επισημοποιήσει τη συνεργασία της ομάδας με το νέο προπονητή. Μένει να δούμε αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ και τις επόμενες ώρες έχουμε εξελίξεις στο «πράσινο στρατόπεδο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here