Κλειστός ο χώρος του στίβου και των ρίψεων στο ΔΑΚ Τρίπολης στις 13-15 Μαΐου

0
204

Είναι γεγονός ότι το διάστημα 13-14 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί προπονητικό καμπ ρίψεων στην Τρίπολη και το ΔΑΚ Τρίπολης με τη συμμετοχή περίπου 40 αθλητών/τριών από την Ελλάδα και την Κύπρο. Την Κυριακή 15 Μαΐου είναι προγραμματισμένο το Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος», με τη συμμετοχή κορυφαίων πρωταθλητρών/τριών.

Στα πλαίσια αυτών των αγωνιστικών και προπονητικών δραστηριοτήτων, το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης ανακοίνωσε την μη λειτουργία για το κοινό των εγκαταστάσεων τόσο του χώρου του στίβου, όσο και των ρίψεων το διάστημα 13-15 Μαΐου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Στις 15 Μαΐου 2022, θα διεξαχθεί το Φεστιβάλ ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος», στο δημοτικό αθλητικό κέντρο του δήμου Τρίπολης. Το φεστιβάλ, διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον δήμο Τρίπολης, το ΝΠΔΔ του δήμου Τρίπολης, ενώ είναι υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. Στους αγώνες παίρνουν μέρος αθλήτριες και αθλητές, διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών, των αγωνισμάτων ρίψεων.

Το ΝΠΔΔ του Δήμου Τριπολης ενημερώνει ότι λόγο της διεξαγωγής των αγώνων ο χώρος του στίβου, αλλά και του γηπέδου στο χώρο των ρίψεων θα είναι κλειστός, από την Παρασκευή 13/05/2022 στις 15:00 μέχρι και την Κυριακή 15/05/2022.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here