«Κρέμασε την σφυρίχτρα του» και ο Ιωσήφ Νίκα

0
163

Στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας μεταξύ του Άρη Τρίπολης και της Νεστάνης, ο διαιτητής της αναμέτρησης Ιωσήφ Νίκα, σφύριξε για τελευταία φορά επίσημα αγώνα, καθώς αποφάσισε με τη σειρά του (λίγες μέρες μετά την ανάλογη απόφαση και του Νίκου Αγγελάκου), να «κρεμάσει τη σφυρίχτρα του».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας, κ. Δήμος Αναστόπουλος, σε μήνυμά τους ευχαρίστησε δημόσια τον Νίκα για την βοήθεια και στήριξη στο χώρο της διαιτησίας.

Από την πλευρά του ο Ιωσήφ Νίκα με προσωπική του ανακοίνωση, ανάφερε χαρακτηριστικά: «Ένα όμορφο ταξίδι 14ετων ολοκληρώθηκε. Ήταν ένα ταξίδι γεμάτο συναισθήματα, εμπειρίες, χαρούμενες αλλά και δύσκολες στιγμές. Σίγουρα οι καλές στιγμές που έζησα στην διαιτησία υπερτερούν και αυτές θα μου μείνουν. Το μεγαλύτερο κέρδος μου ήταν οι φιλίες που έκανα και οι άνθρωποι που γνώρισα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προέδρους ΕΠΣ και τους Αρχιδιαιτητές που συνεργάστηκα. Εύχομαι καλή συνέχεια στης ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ και στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here