Διεξάγεται το διήμερο στον Άγιο Πέτρο το Κρόνιον Πέρασμα και ο «Ταναός»

0
420

Το πρωί του Σαββάτου (15/07) διεξήχθη με επιτυχία στον Άγιο Πέτρο ο αγώνας δρόμου 70χλμ με την επωνυμία «Κρόνιον Πέρασμα». Στο συγκεκριμένο αγώνα δρόμου συμμετείχαν αρκετοί αθλητές παρά τη ζέστη ημέρα λόγω του καύσωνα. Ωστόσο σε μεγάλο μέρος της διαδρομή αλλά και με την επιμέλεια των διοργανωτών σε κάθε ευκαιρία να διευκολύνουν την προσπάθεια των αθλητών οι συνθήκες ήταν καλύτερες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον απαιτητικό αγώνα του «Κρόνιου Περάσματος», συμμετείχε και ο επιχειρηματίας και εκ των ιδιοκτητών του μπασκετικού Ολυμπιακού, κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει το βράδυ (20:00) και τον παιδικό αγώνα τους 1χλμ στον Άγιο Πέτρο, ενώ η αγωνιστική δράση συνεχίζεται και την αυριανή μέρα με τη διεξαγωγή του Φυσιολατρικού Γύρου Αγίου Πέτρου 6χλμ. με δικαίωμα συμμετοχής όλων όσων το επιθυμούν, καθώς και του ημιμαραθωνίου δρόμου «Ο Ταναός» που σύμφωνα με ενημέρωση των διοργανωτών διεξάγεται αύριο για τελευταία φορά.

Πριν την εκκίνηση του σημερινού αγώνα «Κρόνιο Πέρασμα» πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια ενός Μνημείου ως σημείο αναφοράς του συγκεκριμένου αγώνα, από τον εκπρόσωπο της ΤΚ Αγίου Πέτρου, κ. Βασίλη Καράμπελα, αλλά και του κ. Μιχάλη Ντεβεράκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here