«Κυνηγά» σημαντική μεταγραφή από τον Προμηθέα ο Σύλλογος Δρομέων

0
488

Η έναρξη προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο πλησιάζει για το Σύλλογο Δρομέων εν’ όψει της δεύτερης διαδοχικής χρονιάς στην Γ’ Εθνική κατηγορία και η αλήθεια είναι ότι οι ιθύνοντες της Αρκαδικής ομάδας συνεχίζουν την αναζήτηση για το κλείσιμο των εκκρεμότητων σε ότι αφορά τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» οι άνθρωποι των «κυανοκιτρίνων» βρίσκονται σε επαφές με παίκτη που αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι στις υποδομές του Προμηθέα, αλλά και με ανθρώπους του Αχαϊκού συλλόγου, με σκοπό να φορέσει τη φανέλα του Δρομέα στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το θετικό είναι ότι την προοπτική συνεργασίας βλέπει θετικά ο παίκτης, αλλά και το τεχνικό τιμ των «Αρκάδων» που θεωρούν ότι δεδομένου του μπάτζετ του συλλόγου, αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση η οποία θα βοηθήσει σημαντικά. Σημαντικό και το γεγονός ότι και ο Προμηθέας που έχει τα δικαιώματα του παίκτη, δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο της συγκεκριμένης συνεργασίας.

Ο συγκεκριμένος παίκτης τα τελευταία χρόνια έχει Πανελλήνιες διακρίσεις με την ομάδα του Προμηθέα στις τελικές φάσεις Πανελληνίων πρωταθλημάτων Παίδων και Εφήβων, ενώ φαίνεται ότι ταιριάζει απόλυτα και στην αγωνιστική φιλοσοφία της Αρκαδικής ομάδας. Οι αμέσως επόμενες ημέρες είναι σημαντικές και θα κρίνουν στο αν τελικά ο παίκτης θα κλείσει στο Σύλλογο Δρομέων την προσεχή σεζόν ή όχι.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here