Κύπελλο Αρκαδίας: «Τυχερό» ανέδειξε τον Παναρκαδικό η κλήρωση της ημιτελικής φάσης (+vid)

0
1192

Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Αρκαδίας διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (22/11) στα γραφεία της ΕΠΣ Αρκαδίας. Μια κλήρωση που αναμενόταν με ενδιαφέρον για το ποια ομάδα θα ήταν θεωρητικά τυχερή της συγκεκριμένης διαδικασίας και ποιο το μεγάλο ντέρμπι της ημιτελικής φάσης.

Η κλήρωση ανέδειξε τις αναμετρήσεις:

■ Παναρκαδικός ΑΟ – ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου.
■ Πανθυρεατικός ΑΟ – ΑΣ Λεωνιδίου.

Αν λοιπόν και ο θεσμός του Κυπέλλου Αρκαδίας κρύβει πάντα εκπλήξεις η κλήρωση «χαμογέλασε» στην ομάδα του Παναρκαδικού που «έπεσε» πάνω στην «ασθενέστερη» ομάδα συγκριτικά με τις τρεις υπόλοιπες που συμμετείχαν στην κλήρωση, ενώ το ντέρμπι που προέκυψε εμπλέκει τις ομάδες του Πανθυρεατικού και του Λεωνιδίου, σε μια σειρά που θα μπορούσε άνετα να αποτελεί ζευγάρι του μεγάλου τελικού.

Σημειώνεται επίσης ότι οι πρώτοι αγώνες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο, 02-03/12/2023. Επίσης στη δεύτερη κλήρωση που πραγματοποιήθηκε αναδείχθηκε το τυπικά «γηπεδούχους» του μεγάλου τελικού, που θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Πανθυρεατικός ΑΟ – ΑΣ Λεωνιδίου.

Εκπροσώπηση σωματείων υπήρξε μόνο από την ομάδα του Παναρκαδικού με τους κ.κ. Τζανή και Μιχαλόπουλο, ενώ παρουσία έδωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Σταύρος Γεωργόπουλος, με τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής κ.κ. Σπέντζο και Καρνέζη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here