Στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 28/11 ο προπονητής της Κ17 του Αστέρα Τρίπολης κ. Κώστας Μπεντεβής, ο οποίος μίλησε στον Φώτη Αλεξόπουλο τόσο για την ομάδα της Κ17, όσο και γενικότερα για τα τμήματα υποδομής των «κυανοκίτρινου» συλλόγου.

Ο κ. Μπεντεβής που είναι τουλάχιστον 13 χρόνια στα τμήματα υποδομής του συλλόγου με εμπειρία επί σειρά ετών ως ποδοσφαιριστής τις προηγούμενες δεκαετίες, αναφέρθηκε αρχικά στην φετινή ομάδα της Κ17 του Αστέρα. Παράλληλα μίλησε για τους τους αγωνιστικούς και όχι μόνο στόχους της φετινής ομάδας η οποία αποτελεί μια από τις καλές φουρνιές ποδοσφαιριστών. Παράλληλα ο κ. Μπεντεβής σχολίασε στο κατά πόσο το κακό αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής μπορεί να επηρεάσει τα παιδιά και αν ναι, θετικά ή αρνητικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο κόουτς της Κ17 του Αστέρα σχολίασε το πρωτάθλημα με τις 28 αγωνιστικές, τους 4 γύρους, τους δύο ομίλους και ένα final4 που χωράει μόνο τους καλύτερους, ενώ αναφέρθηκε και στο αν στην ομάδα υπάρχουν παιδιά που με την ανάλογη δουλειά και προσήλωση και στη συνέχεια μπορούν να μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια στη μεγάλη ομάδα του Αστέρα.

Η κουβέντα στη συνέχεια επεκτάθηκε γενικότερα σε επίπεδο υποδομών του Αστέρα και όχι αποκλειστικά στην Κ17. Ο κόουτς απάντησε στο κατά πόσο περιπτώσεις δανεισμού νεαρών ποδοσφαιριστών σε ομάδες Γ’ Εθνικής κατηγορίας μπορεί να αποτελεί πισωγύρισμα ή όχι. Ο κ. Μπεντεβής απάντησε επίσης σε ερωτήματα για το αν τελικά το Αρκαδικό ποδόσφαιρο διαθέτει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και παράλληλα στο αν ο Αστέρας Τρίπολης ρίχνει το βλέμμα του σε νεαρά ταλέντα της περιοχής.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Κ17 του Αστέρα Τρίπολης κ. Κώστας Μπεντεβής στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης, μπορεί κανείς να ακούσει από το χρονικό σημείο 24’10’’:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here