Κώστας Τζιούμης: «Έχουμε ολοκληρωμένο σχέδιο για ποδηλατοδρόμους στην Τρίπολη»

0
540

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Από τις έξι» φιλοξενήθηκε, νωρίς το πρωί της Τετάρτης (3.6.2020), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου. Ο Δήμαρχος εμφανίστηκε στο σημείο της συνέντευξης, οδηγώντας ποδήλατο, κάτι που άλλωστε συνηθίζει και στην καθημερινότητά του και απάντησε στις ερωτήσεις της Πέγκυς Μπρούσαλη.

Ο κ. Τζιούμης αρχικά ανακοίνωσε ότι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, ο Δήμος Τρίπολης οργανώνει, την Τετάρτη (3.6.2020), ποδηλατάδα σε μια πανέμορφη περιοχή προς τους αμπελώνες του Κορυθίου, όπου στο τέλος θα υπάρχει κέρασμα και μουσική.

«Στην Τρίπολη αρκετοί πολίτες χρησιμοποιούν το ποδήλατο. Η πόλη είναι επίπεδη και το ποδήλατο μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο. Εμείς ως δημοτική αρχή έχουμε ετοιμάσει ένα σχέδιο για να δημιουργηθούν ποδηλατοδρόμοι, όχι μόνο μέσα στην πόλη, αλλά και προς το Πανεπιστήμιο, καθώς και σε περαστικά άλση» είπε ο Δήμαρχος, ο οποίος και ως γιατρός υπογράμμισε ότι «είναι μία καλή άσκηση το ποδήλατο, υπάρχουν και λόγοι υγείας».

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι ο Δήμος Τρίπολης θα κληρώσει δωρεάν τρία ποδήλατα για όσους συμμετέχουν στην ποδηλατάδα. Την εκπομπή παρουσιάζουν οι Δημήτρη Κοτταρίδης και Γιάννη Πιτταράς.

– Δείτε το βίντεο στο 1:15.30.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here