Κώστας Τζιούμης: «Στηρίζουμε το τοπικό ποδόσφαιρο με πράξεις»

0
107

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Αρκαδίας, που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Μπένετ, παρευρέθηκε, την Δευτέρα (23/1/2023), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

Σε δήλωσή του, ο κ. Τζιούμης αναφέρθηκε στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου και στην προσπάθεια που καταβάλει η Δημοτική Αρχή με τις παρεμβάσεις της στα γήπεδα του Δήμο, ενώ είπε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Αναβαθμίζουμε τις ποδοσφαιρικές υποδομές του Δήμου μας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Μετά την ολοκλήρωση του γηπέδου Τεγέας, τοποθετούνται άμεσα κερκίδες. Υπογράφουμε σύμβαση και προχωράμε, με το τέλος του τοπικού πρωταθλήματος, στην αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο Φιλικών «Τάσος Μουκάκης», όπου ήδη τοποθετήσαμε νέες κερκίδες.

Δημοπρατούμε άμεσα την αντικατάσταση χλοοτάπητα στο γήπεδο Λεβιδίου, ενώ υλοποιείται από την Περιφέρεια το νέο Ενωσιακό γήπεδο της Νεστάνης, όπου εμείς -ως Δήμος Τρίπολης- διαμορφώνουμε τον περιβάλλοντα χώρο.

Στηρίζουμε το τοπικό ποδόσφαιρο με πράξεις.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here