Λαμπρή και φέτος η γιορτή “Follow The Stars” της ΑΕΚ Τρίπολης! (+φωτό)

0
593

Το απόγευμα της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου στο «Αρχοντικό Καλτεζιώτη» στο Κάψια Μαντινείας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης “Follow The Stars”. Μια γιορτή η οποία είναι αφιερωμένη ουσιαστικά στους αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου που διακρίθηκαν κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, αλλά σε πρόσωπα που έχουν προσφέρει και στηρίξει όχι μόνο το τοπικό Τένις, αλλά γενικότερα τον τοπικό αθλητισμό.

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη εκδήλωση του ομίλου που έχει θεσμοθετηθεί να γίνεται με στόχο να βραβευτούν, τόσο οι αθλητές που διέπρεψαν την προηγούμενη χρονιά στους αγωνιστικούς και μαθητικούς στίβους όσο και άνθρωποι του αθλητισμού που έχουν προσφέρει στην πόλη αλλά και στο άθλημα της αντισφαίρισης.

 

Ο χαιρετισμός του Προέδρου και η παρουσία μιας Ολυμπιονίκη…

Το Follow the Stars 2019 προλόγισε ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Βαλασόπουλος, ο οποίος αφού καλωσόρισε όλους τους παραβρισκόμενους και αναφέρθηκε επιγραμματικά σε όλα τα δρώμενα του συλλόγου την χρονιά που μας πέρασε, αναφέρθηκε και στο νέο μεγάλο πρόγραμμα που εκπονεί η ΑΕΚ Τρίπολης  με την ονομασία: «Μαζί μα τους Νέους Γονείς”. Την εκδήλωση παρουσίασε ο διευθυντής του ομίλου τένις κ. Παπαδόπουλος.

Μεγάλη αίσθηση και ευχάριστη έκπληξη σε όλους προκάλεσε το γεγονός της παρουσίας στην εκδήλωση της αργυρής Ολυμπιονίκης στην υδατοσφαίριση το 2004 και προέδρου των Ελλήνων Ολυμπιονικών της κας Κοζομπόλη Βούλας. Η κα Κοζομπόλη αφού εξήρε το έργο των ανθρώπων του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, στην ανάπτυξη του αθλήματος και όχι μόνο βράβευσε μερικούς από τους μικρούς μας αθλητές, το μέλλον του τένις της Αρκαδίας.

 

Οι τιμητικές βραβεύσεις…

Επίσημοι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης Follow the Stars 2019 για την φετινή χρονιά ήταν οι δύο αθλητές του ομίλου μας που χάρισαν τις 6 μεγάλες περσινές επιτυχίες σε πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο: Ο Δαβίδ Ζωγραφάκης που κατέκτησε 3 διεθνής επιτυχίες  σε τουρνουά της ITF grade 3 και grade 5, η Σήλια Λαμπροπούλου με την κατάκτηση τριών Πανελλαδικών διακρίσεων καθώς και ο παλιός Βαλκανιονίκης και Πρωταθλητής Ελλάδας στον κλασικό αθλητισμό κ. Τσιάκουλας Νίκος. Οι παραπάνω αθλητές βραβεύτηκαν τόσο από την περιφέρεια Πελοποννήσου (ο πρώτος), όσο και από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τιμήθηκε ο πρώην έφορος του ομίλου τένις κ. Κοσμίδης Σωκράτης, από τον Πρόεδρο του Ομίλου ΑΕΚ, Παναγιώτη Βαλασόπουλο και την νυν έφορο κα. Θεοφιλοπούλου, για την ανιδιοτελή και μεγάλη του προσφορά στον όμιλο.

Στον τομέα των χορηγών επικοινωνίας ειδική βράβευση έγινε στην Αρκαδική Ραδιοφωνία Τηλεόραση από τον Πρόεδρο για την πολυετή κάλυψη των θεμάτων του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης αλλά και για την προσφορά της στο αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ της Αρκαδίας

Επίσης για την μεγάλη του συνεισφορά στην ΑΕΚ Τρίπολης, όλα αυτά τα χρόνια, τιμήθηκε το παλιό μέλος της ΑΕΚ κ. Θεοφιλόπουλος από τον αντιπρόεδρο κ. Καγιάννη Μανώλη.

Ειδική αναφορά και τιμητική βράβευση, έγινε στον επιτυχόντα αθλητή του ομίλου στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, Κανελλόπουλο Πέτρο από τον αντιπρόεδρο της ΣΤ ΄Ενωσης κ. Παπαγεωργάκη.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αθλητές juniors του ομίλου μας που διακρίθηκαν και με τις επιτυχίες τους τίμησαν τον όμιλο έξω από τα όρια της πόλης της Τρίπολης και του νομού Αρκαδίας.

 

Οι απονομές στους πρωταγωνιστές του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης…

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός των 53 τουρνουά, των 117 θέσεων από 29 διαφορετικούς παίχτες, που αγωνίστηκαν και διακρίθηκαν την περσινή χρονιά . Επίσης έγιναν οι απονομές του 13ου εσωτερικού τουρνουά του ομίλου juniors, καθώς και της 4ης LTA  League των ενηλίκων μελών. Τέλος απονεμήθηκαν για ακόμη μια χρονιά τα ειδικά βραβεία Badounas για τους πρώτους των πρώτων της ΑΕΚ Τρίπολης στον εσωτερικό τενιστικό μαραθώνιο. Νικητές για πρώτη φορά αναδείχτηκαν στις γυναίκες η κα. Παπαηλίου Βάσια και στους άνδρες ο κ. Παπανικολάου Έκτορας , οι οποίοι παρέλαβαν ως βραβείο ένα ρολόι Slazenger  από τον κατάστημα του μεγάλου χορηγού του ομίλου μας, το χρυσοχοείο “Μπαντούνας Ρολόι Κόσμημα”.

Σημαντική παρουσία είχαν στην εκδήλωση και οι λιλιπούτιοι αθλητές του ομίλου, οι οποίοι προέρχονται από τους συνεργαζόμενους παιδικούς σταθμούς, όπου εφαρμόζεται το πρόγραμμα “Pay and Stay – Super 10’s”. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους το κέντρο προσχολικής αγωγής “Μελί – Μελό”,  ο παιδικός σταθμός της Μητροπόλεως “ H Ζωοδόχος Πηγή”, καθώς και το καινούριο μέλος στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ Τρίπολης το Καραβάκι.

ΦΩΤΟ: ART PHOTOS – ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους o Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, oι Βουλευτές Αρκαδίας κ.κ. Βλάσης και Κωνσταντινόπουλος, ο  Δήμαρχος Τρίπολης κ. Παυλής, οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ, Γιαννακούρας, και Ρουμελιώτης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κα. Παπαντωνίου – Κορώνη, και κ.κ Ντάνος και Κατσίρης , οι αντιδήμαρχοι  Τρίπολης κ. κ. Βρέντας και Παπαδημητρίου, ο Πρόεδρος της κοινότητας του Δήμου Τρίπολης κ. Θεοδωρακόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος κ. Σμυρνιώτης, ο επικεφαλής της Παράταξης “Τρίπολη Άυριο” κ. Τζούμης οι δημοτικοί σύμβουλοι κα. Ζαμπαθα και οι κ.κ. Τότσης, Κούρος και Λαγός και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρίπολης κ. Αλέμης.

Τέλος παρούσα στην εκδήλωση ήταν η κα. Έυη Τατούλη, η οποία βοήθησε να ολοκληρωθεί επιτυχώς το μοναδικό ενωσιακό τουρνουά τένις που διοργάνωσε ο όμιλος τένις της ΑΕΚ. Από πλευράς της διοίκησης του συλλόγου της ΑΕΚ Τρίπολης το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος κ. Βαλασόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κ. Καγιάννης, τα μέλη κ.κ. Νίκου και Σπηλιόπουλος, ο υπεύθυνος του τμήματος της ποδηλασίας κ. Φαρφαράς, ο προπονητής του Ping – Pong κ. Λεμπέκος και η έφορος του τένις κα. Θεοφιλοπούλου.

Κλείνοντας σε ανακοίνωσή της η διοικούσα επιτροπή του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης με ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: «Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελαν δημόσια να ευχαριστήσουν, τον κ. Νίκο και την κα. Μαριάννα Καλτεζιώτη για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας του lobby του “ Αρχοντικού Καλτεζιώτη”, αλλά και για την προσφορά του μπουφέ προς τους προσκεκλημένους του ομίλου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους γονείς και τους αθλητές που βρέθηκαν στην εκδήλωση Follow the Stars 2019, καθώς και στους χορηγούς του ομίλου, που μας στήριξαν και μας στηρίζουν διαρκώς.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Υγεία, Χαρές και Επιτυχίες προσωπικές και οικογενειακές για το 2019.».

 

Φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση…

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here