ΛΕΒΙΔΙΟΥ ο Ορχομενός την Κυριακή στο ματς με Μαντινειακό!

0
188

Μια ιδιαίτερη στιγμή για ένα ερασιτεχνικό σωματείο που εκπροσωπεί ένα μεγάλο χωριό αποτέλεσε γεγονός το απόγευμα της Κυριακής 04/10 στο γήπεδο Λεβιδίου. Ο Ορχομενός παρατάχθηκε με βασική 11άδα η οποία αποτελούνταν κατά τα 10/11 από παιδιά από το Λεβίδι! Πόσο μεγάλη ικανοποίηση να χωράει στο μυαλό των ανθρώπων του συγκεκριμένου συλλόγου, θα αναρωτιόμασταν εμείς με τη σειρά μας! Μεγάλο θα απαντούσαμε χωρίς να έχουμε ακούσει τους ίδιους τους παράγοντες του Ορχομενού Λεβιδίου.

Μετά από αυτή την εικόνα που αποτυπώνεται και στην κεντρική φωτό με το βασικό σχήμα του Ορχομενού στο εντός έδρας Κυριακάτικο ματς με τον Μαντινειακό, θεωρούμε δεδομένη τη δικαίωση των ανθρώπων του συλλόγου για τις προσπάθειες χρόνων υπό αντίξοες στις περισσότερες των περιπτώσεων συνθήκες. Ελπίζουμε το παράδειγμα του Ορχομενού όπως και κάποιων άλλων συλλόγων να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες!

Παρακάτω μπορεί κανείς να διαβάσει το σχόλιο των ανθρώπων του Ορχομενού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το στιγμιότυπο με την εναρκτήρια ενδεκάδα της Λεβιδιώτικης ομάδας με 10 ντόπια παιδιά στο βασικό σχήμα, με την παροιμία «παπούτσια από τον τόπο σου και ας ειν’ και μπαλωμένο» να ταιριάζει γάντι στην προκειμένη περίπτωση!

Αναλυτικότερα οι άνθρωποι του συλλόγου ανέφεραν:

«Από τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος προέκυψε η παρακάτω φωτογραφία η οποία από χθες βρίσκεται στη πρώτη σελίδα του άλμπουμ μας, ανάμεσα σε αυτές που κατά καιρούς απεικόνιζαν τις σημαντικότερες στιγμές του συλλόγου.

Στο χθεσινό αγώνα με τον Μαντινειακό η ομάδα μας παρατάχθηκε (ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία της) με μια ανταγωνιστική ενδεκάδα της οποίας τα 10 (!!!) παιδιά είναι από το Λεβίδι.

Παιδιά που αγωνίζονται για το χωριό και την παρέα τους, παιδιά που ζουν το κάθε παιχνίδι με έντονα συναισθήματα, αυτό της λύπης σε κάθε ήττα και της χαράς σε κάθε νίκη, παιδιά που κατάφεραν να βάλουν την ομάδα μας ανάμεσα (και ίσως πιο πάνω) στις σημαντικές προτεραιότητες της καθημερινότητας τους. Της οικογένειας τους, της δουλειάς τους ακόμα και των σπουδών τους.

Για κάποιους, μπορεί να μην έχουμε την καλύτερη ομάδα.

Σε εμάς όμως και σε όλους όσους κατά καιρούς βρέθηκαν και βρίσκονται κοντά στο σύλλογο, η χθεσινή φωτογραφία μας κάνει ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ !!!

Καλή συνέχεια να έχουμε…

Υ.Γ. 1) Να αναφέρουμε ότι στη χθεσινή αποστολή υπήρχαν ως αναπληρωματικοί και άλλοι 2 ποδοσφαιριστές από το Λεβίδι.

Υ.Γ.2) Για την ιστορία να αναφέρουμε επίσης, ότι η ομάδα μας χθες ηττήθηκε με 0-1 από έναν ισάξιο αντίπαλο, τον Μαντινειακό, στον οποίο ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here