«Λευκή» ισοπαλία και βαθμός παραμονής στη Σκάλα για τον Ερμή Μελιγούς!

0
144

Το απόγευμα της Κυριακής (13/06) είχαμε το «κλείσιμο της αυλαίας» για τη Γ’ Εθνική κατηγορία με την 13η αγωνιστική. Ένα φινάλε στο οποίο ο Ερμής Μελιγούς έψαχνε έναν βαθμό προκειμένου να «κλειδώσει» την παραμονή στην κατηγορία. Αυτό τον βαθμό τελικά τον εξασφάλισε το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό γήπεδο Σκάλας, καθώς απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα του Άρη Σκάλας, έμεινε στο 0-0.

Το φινάλε βρήκε την ομάδα της Μελιγούς να πανηγυρίζει την παραμονή στη Γ’ Εθνική, που αναμφίβολα αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Αγωνιστικά το παιχνίδι δεν επιφύλαξε πολλές ουσιαστικές στιγμές, με τον Ερμή να θέλει να διαφυλάξει το «μηδέν» στην άμυνα και τους «γηπεδούχους» χωρίς αγωνιστικό κίνητρο, έπαιξαν με έλλειψη ισχυρού κινήτρου τη νίκη. Εν τέλει πάντως πρωταγωνίστησαν οι άμυνες από τις δύο πλευρές με αποτέλεσμα το 0-0 να αποτελέσει και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό γήπεδο Σκάλας | 13/06/2021 (17:00).
ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δήμος Τζάμος (Καστοριάς).
ΒΟΗΘΟΙ: Αθανάσιος Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας), Αθανάσιος Κλεπετσάνης (Κορινθίας).
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Δημήτριος Νίκας (Μεσσηνίας).
ΤΕΡΜΑΤΑ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 34’ Σταυρόπουλος.
ΑΠΟΒΟΛΕΣ:
ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ (Γιώργος Μπένος): Τοπουζλής, Λεϊμονίτης, Ζορμπάς, Μπριλάκης, Παναγιωτακάκος, Εμέκα, Σταμόγιαννος, Σαραντόπουλος, Σταυρόπουλος, Γουάρντεν, Μανωλάκος.
ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ (Κώστας Καλογιαννίδης): Γιαννούσης Κ., Γιαννούσης Σ., Πολυμενάκος, Ράλλιος Γ., Τσιώρος, Σταθουλόπουλος, Κολιόπουλος, Καδάς, Ράλλιος Π., Βέργος, Κατσίρης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here