Ξεπεράστηκε το διοικητικό «αδιέξοδο», συντηρείται η «εσωστρέφεια» στον ΑΣ Λεωνιδίου

0
79

Τις προηγούμενες ημέρες μετά την Γενική Συνέλευση της περασμένης Πέμπτης (20/06) στον ΑΣ Λεωνιδίου, βρέθηκε λύση στο διοικητικό αδιέξοδο και πλέον ο «ερυθρόλευκος» σύλλογος δείχνει να ξεκινάει τον προγραμματισμό και σχεδιασμό του σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα του εν’ όψει της νέας σεζόν.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο «ερυθρόλευκος» σύλλογος γνωστοποίησε τα εξής:

«Ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ μετά τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20/06/2024 βρήκε τη λύση και βγήκε από το αδιέξοδο που είχε εισαχθεί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα άμεσα ξεκίνησε ο προγραμματισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος και ήδη ο σύλλογος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον προπονητή που θα αναλάβει την ποδοσφαιρική ομάδα.

Εκ της διοικήσεως
Α.Σ. Το Λεωνίδιον».

 

Συντήρηση τις «εσωστρέφειας» στο σύλλογο…

Παρά τη λύση που βρέθηκε σε διοικητικό επίπεδο ικανοποιώντας τους φίλους της ιστορικής ομάδας της Νότιας Κυνουρίας, φαίνεται ότι η «εσωστρέφεια» δεν έχει εκλείψει από τις τάξεις της ομάδας, καθώς τα τελευταία 24ωρα μέλη και φίλοι της ομάδας έχουν εκφράσει τις εντάσεις τους για τα αποτελέσματα της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης. Ένα γεγονός που δεν μπορεί παρά να προβληματίζει σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό τους ανθρώπους της ομάδας, αφού το ενωτικό κλίμα είναι αυτό που θα πρέπει να κυριαρχήσει το επόμενο διάστημα, προκειμένου η ομάδα να πορευτεί το επόμενο διάστημα σε εποχές που συνδυάζονται με πολλές δυσκολίες όχι μόνο για το «ερυθρόλευκο» σύλλογο, αλλά συνολικά για όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here