Λόγω εξετάσεων ΤΕΦΑΑ δεν διεξήχθη το final-4 Παγκορασίδων Βόλεϊ στην Τρίπολη

0
455

Τις προηγούμενες ημέρες έφτασε η πληροφορία στο «Κ.Ε.» ότι την Πέμπτη και Παρασκευή 20-21 Ιουνίου η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου εξέφρασε το ενδιαφέρον να αναθέσει στην Τρίπολη και στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης το final four του πρωταθλήματος Παγκορασίδων της Ένωσης, με τη συμμετοχή της ΑΕ Ολυμπιάδας Πατρών, της ΓΕ Ναυπλίου, ΓΑΣ Παμβοχαϊκού και του ΝΟ Ποσειδώνα Καλαμάτας.

Τελικά σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε χθες από τον Πρόεδρο της ΕΣΠΕΠ κ. Κανελλόπουλο ενημερωθήκαμε ότι η διοργάνωση μεταφέρθηκε στο Βραχάτι, γιατί δεν υπήρξε διαθεσιμότητα του γηπέδου της Τρίπολης για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία σίγουρα θα μπορούσε να προσελκύσει αρκετούς επισκέπτες.

Το «Κ.Ε.» επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Θεόδωρο Καραλή για τους λόγους που δεν ήταν διαθέσιμο το κλειστό γυμναστήριο. Ο κ. Καραλής μας είπε ότι η Β/θμια Εκπαίδευσης ζήτησε μεταξύ των υπολοίπων χώρων και του κλειστού γυμναστηρίου έως τις 28/06 για τις ανάγκες των εξετάσεων για τα ΤΕΦΑΑ και κατ’ επέκταση αυτή ήταν η δέσμευση του γυμναστηρίου με αποτέλεσμα τη μη φιλοξενία της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here