«Λύγισε» στην ανωτερότητα της Καλαμάτας ΣΚ 76-64 ο Σύλλογος Δρομέων

0
435

Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για τον 1ο όμιλο ο Σύλλογος Δρομέων φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Τέντας από την αντίστοιχη ομάδα της Καλαμάτας ΣΚ. Μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που αποτελεί ένα Ενωσιακό ντέρμπι το οποίο για Αρκαδική ομάδα έχει να επαναληφθεί περίπου 12 χρόνια. Αυτό από μόνο του ανεξάρτητα από την έκβαση της αναμέτρηση προσέλκυσε το ενδιαφέρον των φιλάθλων έστω και αν δεν μπορούσαν να έχουν φυσική παρουσία στο γήπεδο.

Για τους Δρομείς το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για κάτι παραπάνω από ένα δεκάλεπτο. Στη β’ περίοδο οι «γηπεδούχοι» με σταθερά καλή απόδοση σε επίθεση και άμυνα κατάφεραν να «χτίσουν» ένα διψήφιο προβάδισμα, το οποίο διατηρήθηκε μεν αλλά δεν ξέφυγε καθώς οι παίκτες του Συλλόγου Δρομέων βρήκαν κάποιες λύσεις στην επίθεση κυρίως από την περιφέρεια με αποτέλεσμα να διατηρούν μια σχετική επαφή με τον αντίπαλο.

Η αλήθεια είναι ότι από τους «γηπεδούχους» έλειπε το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι του προκειμένου να καταφέρει να παρουσιαστεί περισσότερο ανταγωνιστικός στην αναμέτρηση. Η αλήθεια είναι ότι το δίδυμα των Μπαλή – Αλικάκου, είχαν λιγότερες επιλογές στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, λόγω των τραυματιών Διαμαντή Μπουρή που υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση τις προηγούμενες ημέρες και του Δημήτρη Μαντίκου.

Από την πλευρά της η Καλαμάτα ΣΚ ξεκινάει ιδανικά το πρωτάθλημα με 2/2 νίκες, διαθέτοντας ένα ανταγωνιστικό ρόστερ το οποίο μπορεί να της επιτρέψει να έχει μια ανταγωνιστική παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό γυμναστήριο Τέντας | 25/10/2020 (17:00).
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-12 (Α’), 40-27 (Β’), 61-46 (Γ’), 76-63 (Δ’).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μακρόπουλος, Λάμπος.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ Σ.Κ. (Παύλος Νώντας): Φραγγέας 3 (1), Πολίτης 4, Μπούσι 17 (3), Τσικούρης 3 (1), Πετρίδης, Νάκης 16 (1), Σαλάι 14 (1), Περρωτής 15 (1), Καλογερόπουλος 2, Σκοπέτος 2, Κυριακουλάκος, Μπάκας.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ (Ηλίας Μπαλής, Βασίλης Αλικάκος): Χατζόπουλος 6, Καλούλης 26 (4), Παπαγεωργίου 3, Πετρόπουλος 6 (2), Μπαλής 5, Σινανάι 5 (1), Σπυράκος 5 (1), Αγγουράς 6 (1), Καρλής 2, Μίχος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here