Λύση συνεργασίας ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου με Γιάννη Αποστολόπουλο

0
188

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου ο Γιάννης Αποστολόπουλος, μετά από κοινή λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών σε καλό κλίμα. Αντικαταστάτης του κ. Αποστολόπουλου στο σύλλογο της Βόρειας Κυνουρίας αναλαμβάνει ο Ανδρέας Κουλεντιανός.

Παράλληλα «φοντώνουν» τα σενάρια για επισημοποίηση της συνεργασίας του Γιάννη Αποστολόπουλου με την διοίκηση του Παναρκαδικού για την ένταξή τους στο προπονητικό επιτελείο του «τριφυλλιού», κάτι που εμμέσως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του Κορακοβουνίου.

Η ανακοίνωση του ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου ανακοινώνει τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με το Προπονητή Γιάννη Αποστολόπουλο.

Κόουτς σε ευχαριστούμε για την συνεργασία. Περάσαμε μαζί 3 δύσκολα αλλά πολύ ωραία χρόνια. Η Ομάδα κέρδισε πολλά από εσένα αλλά και εσύ από την Ομάδα. Αυτό που κρατάμε είναι τις ωραίες στιγμές. Χαιρόμαστε που θα συνεχίσεις τη Προπονητική σου καριέρα σε μία μεγαλύτερη κατηγορία και σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στο μέλλον.

Κλείνοντας όπως ανέφερες και εσύ στο χαιρετισμό σου προς την ομάδα «ONCE KOKORI… ALWAYS KOKORI… και που ξέρεις, η ζωή κύκλους κάνει».

Εις το επανιδειν λοιπον…

Νέος Προπονητής της Ομάδας μας αναλαμβάνει ένα δικό μας παιδί ο Ανδρέας Κουλεντιανός. Είμαστε σίγουροι ότι η Ομάδα στα χέρια του θα έχει πολλές καλές στιγμές και επιτυχίες.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here