Λύση συνεργασίας με Βουτσινά ο Πανθυρεατικός!

0
296

Ανακοίνωση πριν λίγη ώρα εξέδωσε ο Πανθυρεατικός με την οποία αναγγέλλει τη λύση της συνεργασίας της ομάδας με τον προπονητή κ. Δημήτρη Βουτσινά. Ο λόγος σύμφωνα με την ανακοίνωση ήταν τα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας, σημειώνοντας ωστόσο ότι μερίδιο ευθύνης έχουν όλοι στο σύλλογο. Παράλληλα η διοίκηση παίρνει θέση και για την αντίδραση του προπονητή στο άκουσμα της θέσης της διοίκησης για λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικότερα το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Πανθυρεατικού αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Πανθυρεατικού Α.Ο. Άστρους», έχοντας πάντα ως γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και την προστασία των ποδοσφαιριστών, έκρινε σκόπιμο, μετά από μια σειρά ατυχών αποτελεσμάτων, να λύσει τη συνεργασία του με τον προπονητή κ. Δημήτριο Βουτσινά. Για την πορεία και τα αποτελέσματα της ομάδας έχουν όλοι το μερίδιο ευθύνης τους και σωστό είναι να αναλαμβάνουμε αυτό που μας αναλογεί και όχι να το αποποιούμαστε και να το μεταβιβάζουμε σε όλους τους άλλους εκτός από μας.

Αντιλαμβανόμαστε την πικρία του προπονητή για την αποχώρησή του, η οποία όμως εκφράστηκε με τρόπο που δεν αρμόζει σε επαγγελματία και λυπούμαστε πολύ για αυτό. Σε απάντηση στην ανακοίνωση του κ. Βουτσινά το Δ.Σ. της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Η ομάδα δεν έκανε ποτέ λόγο για οικονομική αδυναμία, αυτό αποδεικνύεται εύκολα από το γεγονός ότι δεν χρωστάει σε κανέναν ούτε ένα ευρώ, απλά δεν τα ξοδεύουμε αλόγιστα και φυσικά δεν θα τα σπαταλάμε σε συνεργασίες που δεν στάθηκαν αντάξιες των περιστάσεων.

Η ομάδα παραμένει εντός στόχων, ιδιαίτερα φέτος που το αρκαδικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικότατο και πολύ ενδιαφέρον. Τα αποτελέσματα θα το κρίνουν αυτό και όχι ο κ. Βουτσινάς και εννοείται ότι μαθαίνουμε από τις λάθος επιλογές μας και συνεχίζουμε ανεπηρέαστοι.

ΤΟ Δ.Σ.».

 

Η ανακοίνωση Βουτσινά…

Λίγο νωρίτερα και με το άκουσμα της απόφασης της διοίκησης του Πανθυρεατικού να λυθεί η συνεργασία του με την ομάδα του Άστρους ο κ. Δημήτρης Βουτσινάς σε ανακοίνωσή που εξέδωσε ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Έπειτα από τρεις μήνες παρουσίας μου στον πάγκο του Πανθυρεατικού και έπειτα από τηλεφωνική επαφή σήμερα (20/1) που είχα από τον πρόεδρο της ομάδος Γεώργιο Μπάρλα ενημερώθηκα για τη λήξη της συνεργασίας για τους εξής λόγους:  Η ομάδα είναι εκτός στόχων από το πρωτάθλημα και λόγω οικονομικής αδυναμίας.  Τέλος εύχομαι αυτή η ομάδα να βρει το δρόμο της που της αξίζει ανεπηρέαστη.  Καλή τύχη.

Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές και το Σπύρο τον Μπούζιο για την άψογη συνεργασία.

Με εκτίμηση Βουτσινάς».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here