Λύση συνεργασίας ΠΑΕ Αστέρας με Γιώργο Παράσχο

0
494

Πριν λίγο ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και επίσημα η λύση συνεργασίας του συλλόγου με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Παράσχο. Πλέον οι «κυανοκίτρινοι» θα αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του κ. Παράσχο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Γιώργο Παράσχο. Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ευχαριστεί τον κ. Παράσχο για την συνεισφορά του στον σύλλογο και τού εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική και οικογενειακή του διαδρομή.».

 

Παράσχος: «Εύχομαι ότι καλύτερο στον Αστέρα»

Από την πλευρά του ο κ. Γιώργος Παράσχος μετά την επισημοποίηση της λύσης συνεργασίας του με τους «Αρκάδες» τοποθετήθηκε με σύντομες δηλώσεις του αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αστέρα και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου για τη συνεργασία όλων αυτών των μηνών. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς. Ήταν λυπηρό που φτάσαμε την τελευταία αγωνιστική να διεκδικούμε τη σωτηρία. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, γιατί στα περισσότερα παιχνίδια είχαμε καλή παρουσία και μπήκαμε σε αυτή την ταλαιπωρία χωρίς λόγο.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Ο Αστέρας ήταν μία πολύ καλή εμπειρία. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ομάδα και μακάρι του χρόνου να πετύχει τους στόχους, που για τον Αστέρα είναι πάντα υψηλοί.».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here