Μέχρι τις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος, πλην Αθήνας – Θεσσαλονίκης έφτασε το 4ο ΓΕΛ Τρίπολης!

0
346

Δύο νίκες πριν το final-4 του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Κοριτσιών, έφτασε η ομάδα του 4ου ΓΕΛ Τρίπολης, σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική πορεία για τα κορίτσια της Τριπολίτικης ομάδας, με αρκετά ταξίδια παρά τις υποχρεώσεις με τα μαθήματα και τα φροντιστήρια τους.

Η ομάδα του 4ου ΓΕΛ Τρίπολης ως Πρωταθλήτρια Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων αντιμετώπισε στο κλειστό γυμναστήριο Κερατσινίου το 1ο ΓΕΛ Ρεθύμνου από το οποίο και τελικά ηττήθηκε με σκορ 43-32, «προδομένη» από αρκετά προβλήματα τραυματισμού και απουσίες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς.

Το 4ο ΓΕΛ Τρίπολης αν περνούσε από το συγκεκριμένο ματς στις 17/05 και πάλι στην Αθήνα θα διεκδικούσε την πρόκρισή της στο final-4 απέναντι στο ΓΕΛ Άμφισσας. Το final-4 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 21-22/05 στη Λιβαδειά με παρουσία και τριών σχολείων από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Κύπρο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι η φετινή προσπάθεια εκτός από ανταγωνιστική ήταν και δύσκολη. Η αποστολή του 4ου ΓΕΛ Τρίπολης χρειάστηκε να ταξιδέψει μέσα σε αρκετά μικρό χρονικό διάστημα στην Κεφαλονιά και στην Αθήνα για τα εκτός έδρας ματς. Στα πιο μεγάλα ταξίδια οι αθλήτριες/μαθήτριες λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων τους με τις εξετάσεις το αμέσως επόμενο διάστημα, μελετούσαν μέσα στο λεωφορείο και το πλοίο, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο. Αναμφίβολα όλα τα κορίτσια αξίζουν συγχαρητήρια για τη φετινή προσπάθειά και πορεία τους!

Η ομάδα μπάσκετ κοριτσιών του 4ου ΓΕΛ Τρίπολης, τέλος αποτελούνταν από τις εξής αθλήτριες/μαθήτριες: Ιωάννα Παπαζαφειροπούλου, Μαρία Μποτσάκη, Αρετή Χατζηγιάννη, Αγγελική Μίχα, Σταυρούλα Λυγγίτσου, Μαρίνα Μίχαλου, Κατερίνα Σιάμπου, Αντιγόνη Σαραντοπούλου.

 

Η φετινή πορεία του 4ου ΓΕΛ Τρίπολης…

Ως πρωταθλήτρια ομάδας Νομού Αρκαδίας η ομάδα μπάσκετ κοριτσιών του 4ου ΓΕΛ Τρίπολης, κλήθηκε στη συνέχεια να δώσει τέσσερα επίσημα ματς με τελικό απολογισμό 3 νίκες και 1 ήττα. Αναλυτικότερα:

■ 04/05/2022 – Κλειστό γυμναστήριο Τέντας | Εκπαιδευτήρια Μπουγά – 4ο ΓΕΛ Τρίπολης 20-46.
■ 09/05/2022 – Κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Τρίπολης | 4ο ΓΕΛ Τρίπολης – 2ο ΓΕΛ Κιάτου 57-27.
■ 11/05/2022 – Κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου | ΓΕΛ Αργοστολίου – 4ο ΓΕΛ Τρίπολης 17-40.
■ 16/05/2022 – Κλειστό γυμναστήριο Κερατσινίου | 1ο ΓΕΛ Ρεθύμνου – 4ο ΓΕΛ Τρίπολης 43-32.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here