Μήπως πρέπει να υπάρξει σήμανση και οριοθέτηση των έργων έξω από το γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης; (+φωτό)

1
686

Εδώ και πολλές εβδομάδες είναι γεγονός έχουν ξεκινήσει κάποιες εργασίες προφανώς στα πλαίσια της ενεργειακής αναβάθμισης του κλειστού κολυμβητηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης, οι οποίοι πραγματοποιούνται και περιμετρικά του κλειστού γυμναστηρίου. Εδώ και καιρό όμως οι εργασίες έχουν παγώσει, με την οριοθέτηση και σήμανση τους να είναι από πλημμελής έως ανύπαρκτη.

Πριν λίγο καιρό το μόνο που υπήρχε ήταν μια κορδέλα που δεν επέτρεπε την είσοδο στις κάτω εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου και η οποία εδώ και καιρό δεν υπάρχει. Μήπως θα έπρεπε οι υπεύθυνοι των συγκεκριμένων εργασιών να οριοθετήσουν με καλύτερο τρόπο το σημείο δίπλα από το σημείο όπου προβλέπεται η πρόσβαση των θεατών και φιλάθλων στο κλειστό γυμναστήριο;

Υπάρχουν ανοιγμένα χαντάκια που δεν είναι δύσκολο να προκαλέσουν κάποιο ατύχημα, ειδικά ώρες μετά τη Δύση του Ηλίου όπου ο φωτισμός στο σημείο δεν είναι επαρκής. Πρέπει να σημειωθεί ότι το σημείο δεν πρέπει να αποκλειστεί, διότι είναι η μοναδική είσοδος στο κλειστό γυμναστήριο για την είσοδο των φιλάθλων στην μεγάλη κάτω εξέδρα.

Από την άλλη με την υφιστάμενη κατάσταση και τους πρόχειρα τοποθετημένους όγκους από χώμα, σε βροχερές μέρες, φέρνουν τη λάσπη από την έλευση του φίλαθλου κοινού, στον εσωτερικό χώρο των εγκαταστάσεων του κλειστού γυμναστηρίου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here