Μίλαν Ράσταβατς: «Είχαμε την τύχη, το γκολ και τη συγκέντρωση στην άμυνα» (+vid)

0
139
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Στις δηλώσεις του ο Μίλαν Ράσταβατς μετά το νικηφόρο παιχνίδι επί του Απόλλωνα Σμύρνης χαρακτήρισε το ματς σημαντικό για τη συνέχεια και την ψυχολογία της ομάδας. Είπε ότι η ομάδα προσέγγισε το συγκεκριμένο ματς όπως θα έπρεπε με καλή αμυντική λειτουργία, αλλά και αρκετά καλοί στο να προετοιμάσει η ομάδα τις δικές της επιθέσεις προκειμένου να φτάσει σε κάποιο γκολ. Σχολίασε ότι το σοβαρότερο πρόβλημα της ομάδας στα προηγούμενα ματς ήταν το γεγονός ότι δεν μπορούσε να σκοράρει, οπότε είναι πολύ σημαντικό που συνέβη αυτό στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Τέλος εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Σε ερώτημα για το τι είχε κατά τη γνώμη του η ομάδα στο ματς επί του Απόλλωνα πέρα από το γκολ και έλλειψε στις προηγούμενες αναμετρήσεις, ο κ. Ράσταβατς ανέφερε ότι η ομάδα είχε την τύχη να σκοράρει αλλά και το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο ματς η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και δεν έδωσε στον αντίπαλο «δώρα» για να πετύχει κάτι περισσότερο.

Για τις οδηγίες που ο ίδιος έδωσε στην ανάπαυλα στους παίκτες του προκειμένου η ομάδα να πραγματοποιήσει αντίστοιχη εμφάνιση στο β’ μέρος με αυτή του Αστέρα στο β’ γύρο, ο κ. Ράσταβατς σχολίασε ότι δεν ειπώθηκε κάτι συγκεκριμένα, παρά μόνο κάποιες στοχευμένες παρατηρήσεις που ίσως βοήθησαν στο β’ ημίχρονο. Αυτό που έπρεπε να γίνει, σχολίασε, ήταν ότι θα έπρεπε να συνεχίσει η ομάδα να τηρεί το ίδιο πλάνο που ακολουθεί από την αρχή της σεζόν.

Τα «κλειδιά» για τη σημερινή νίκη σύμφωνα με τον κ. Ράσταβατς ήταν ότι όλη η ομάδα ήταν μαζί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, διατηρώντας τη συγκέντρωση σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Στο αν ένοιωσε πίεση στα προηγούμενα ματς λόγω των αποτελεσμάτων και στο αν τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα για την ομάδα, ο κ. Ράσταβατς αρχικά σχολίασε ότι με τη συγκεκριμένη νίκη η ομάδα πραγματικά θέτει τις βάσεις για να κάνει αυτά τα οποία πιστεύουν οι άνθρωποι της ομάδας ότι μπορούν να κάνουν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Συνεχίζοντας είπε ο προπονητής του Αστέρα ότι τόσο ο ίδιος όσοι και όλα τα μέλη της ομάδας ένοιωσαν την πίεση στον αέρα αλλά είδαν ότι η ανταπόκριση σ’ αυτή την πίεση ήταν θετική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here