Μίλαν Ράσταβατς: «Να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι»

0
531
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Τις προηγούμενες ώρες ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας πραγματοποιώντας έναν σύντομο απολογισμό της παρουσίας της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 1.

Αναλυτικότερα σε ότι αφορά τον πρώτο απολογισμό είπε ότι υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση από την έως τώρα πορεία της ομάδας στη Super League 1 και το πολύ σημαντικό αποτελεί η εικόνα της ομάδας και ακόμη περισσότερο τα αποτελέσματα που η ομάδα έχει φέρει, εκτιμώντας ότι η ομάδα θα συνεχίσει έτσι.

Σε ότι αφορά το ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ, ο κόουτς του Αστέρα δήλωσε ότι ο στόχος του Αστέρα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ότι ακριβώς και με όλες τις ομάδες. Η κατάλληλη προετοιμασία για το συγκεκριμένο ματς και η διεκδίκηση της νίκης.

Στο αν ο ίδιος διακρίνει βελτίωση της ομάδας φέτος συγκριτικά με την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο κ. Ράσταβατς απάντησε θετικά και είπε ότι η φετινή ομάδα έχει περισσότερο ωριμότητα και περισσότερα καλύτερα αποτελέσματα και εικόνα στο ματς.

Στο αν σκέφτεται να προσθέσει και άλλα στοιχεία στην ομάδα το επόμενο διάστημα σχολίασε ότι θα ακολουθήσει μια συνεχής πορεία βελτίωσης και προφανώς η ομάδα προσπαθεί να βρει εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν την ομάδα να κάνει ένα βήμα παραπάνω.

Τέλος σε ότι αφορά το δικό του μήνυμα προς ο φίλαθλο κοινό της ομάδας, ο Μίλαν Ράσταβατς τόνισε ότι ήδη έχει πολλές γνωριμίες στην Τρίπολη και μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και αν θα έλεγα κάτι σ’ αυτούς και το φίλαθλο κοινό θα ήταν να συνεχίσουν να πιστεύουν στην ομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here