Μίλαν Ράσταβατς: «Ο Αστέρας παιχνίδι με παιχνίδι ωριμάζει ακόμη περισσότερο»

0
249
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του στα συνδρομητικά κανάλια novasports ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, τόσο για το τελικό αποτέλεσμα όσο και για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του.

Στο αρχικό του σχόλιο για το παιχνίδι και τη δυσκολία ενδεχομένως που αντιμετώπισαν οι «Αρκάδες» σχολίασε: «Το πιο δύσκολο σημείο για εμάς ήταν το γεγονός ότι την προηγούμενη εβδομάδα η ομάδα δεν αγωνίστηκε, οπότε αναγκαστικά έχασε σε αγωνιστικό ρυθμό και κατά συνέπεια καθυστερήσαμε να βρούμε τον αγωνιστικό ρυθμό που θέλαμε. Επίσης δεν ήμασταν μόνοι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είχαμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Βόλος με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Από τη δική μου πλευρά είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου και κυρίως από το γεγονός ότι καταφέραμε και κρατήσαμε το σκορ στο β’ ημίχρονο.».

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε και στα στοιχεία που είχε στο παιχνίδι της η Αρκαδική ομάδα στην επανάληψη είπε: «Αυτό το οποίο ειπώθηκε στην ανάπαυλα ήταν το γεγονός ότι ενώ έχουμε ένα ξεκάθαρο πλάνο είτε στην επίθεση, είτε στην άμυνα, στο β’ ημίχρονο αποδειχθήκαμε πιο ξεκάθαροι στο πότε η ομάδα ήθελε να πιέσει ψηλά, πότε η ομάδας θα πρέπει να περιμένει πιο πίσω. Αυτό ήταν που κάναμε συλλογικά όλοι οι παίκτες στην επανάληψη και γι’ αυτό είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος.».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι πλέον ο Αστέρας είναι πιο ώριμος αγωνιστικά και αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματα, αναφέροντας: «Σίγουρα το γεγονός ότι η ομάδα κατάφερε και πήρε άλλη μια νίκη με 1-0, σημαίνει ότι είναι μια ομάδα πολύ πιο ώριμη, ξέρει να διαχειρίζεται πολύ καλά τα παιχνίδια και αυτό σίγουρα είναι κάτι πολύ θετικό για τη συνέχεια.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here