Μίλαν Ράσταβατς: «Σπουδαίο που ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθειά μας»

0
79
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Μετά το τέλος της αναμέτρησης επί του ΠΑΟΚ και την πολύ καλή εμφάνιση του Αστέρα παρά την ήττα, ο προπονητής των «Αρκάδων» μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι novasports για το ματς και την απόδοση της ομάδας του.

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες και για μένα. Δώσαμε τη ψυχή μας στο ματς και παρότι δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, είναι σπουδαίο που ο κόσμος αντιλαμβάνεται πόσο καλή προσπάθεια καταβάλλαμε. Πρέπει να παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο, αφού δουλεύει και να μπορούμε να το επαναλαμβάνουμε συνέχεια. Πιστεύουμε ότι έτσι θα έρθουν τα αποτελέσματα. Είναι αδύνατο σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι να μην κάνει λάθη, θα γίνουν και άλλα στο μέλλον.».

Για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος κατέβασε «ρολά» στην αναμέτρηση, ανέφερε: «Θα τον συγχαρώ αν τον δω στα αποδυτήρια. Η εμφάνιση του ήταν εξαιρετική και θεωρώ ότι ήμασταν λίγο άτυχοι απόψε.».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί ο κ. Ράσταβατς είπε: «Μπαίνουμε σε κάθε ματς με τον ίδιο στόχο, με το ίδιο πλάνο. Αποδίδουμε καλά και ο στόχος είναι να μπορέσουμε να επαναλάβουμε το ίδιο πλάνο.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here