Μίλος Μπάσιτς: «Αμυνθήκαμε στην επανάληψη γιατί θέλαμε πολύ τη νίκη»

0
75
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο στενός συνεργάτης του Ράσταβατς, Μίλος Μπάσιτς σε ότι αφορά το τελικό αποτέλεσμα, μιλώντας στα κανάλια novasports. Στην αρχική του τοποθέτηση κ. Μπάσιτς σε ότι αφορά την αναμέτρηση και τη διάθεση του Αστέρα να οπισθοχωρήσει στο β’ μέρος, σχολίασε: «Αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Πολύ σκληρό παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, μετά από δύο αναμετρήσεις απέναντι σε μεγαλύτερες ομάδες από εμάς. Ήταν σημαντικό για εμάς να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Παίξαμε καλά στο α’ ημίχρονο, αλλά αποφασίσαμε να προστατέψουμε το αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο.».

Σε ότι αφορά το λόγο για τον οποίο η ομάδα γύρισε πίσω στο β’ ημίχρονο ο κ. Μπάσιτς τόνισε: «Αποφασίσαμε να αμυνθούμε στο β’ ημίχρονο. Ήταν πολύ σημαντικοί για εμάς οι τρεις βαθμοί. Ωστόσο καταφέραμε να έχουμε κάποιες πολύ καλές στιγμές στο β’ μέρος, ενώ επίσης καταφέραμε να περιορίσουμε τον Απόλλωνα στις στημένες φάσεις, εκεί όπου ο Απόλλωνας είναι αρκετά επικίνδυνος.».

Σχετικά με το ότι ο Αστέρας αποδείχθηκε τυχερός σε κάποιες καλές ευκαιρίες του Απόλλωνα στην επανάληψη, ο κ. Μπάσιτς σχολίασε: «Είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες. Εκτιμώ ότι εμείς είχαμε καλύτερες ευκαιρίες αν εξαιρέσουμε το δοκάρι.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here