Μαζικός εμβολιασμός στον Αστέρα Τρίπολης

0
139

Σε μαζικό εμβολιασμό προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του Αστέρα Τρίπολης το πρωί της Τρίτης (06/07). Μια κίνηση τόσο ουσιαστική όσο και συμβολική ενθαρρύνοντας και τους πολίτες στην πραγματοποίηση των εμβολιασμών με σκοπό το «χτίσιμο» ανοσίας στη χώρα μας, απέναντι στον covid-19.

Στη σχετική ανακοίνωση – ενημέρωση της η Αρκαδική ΠΑΕ, ανέφερε:

«Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ακολουθώντας τις οδηγίες και συστάσεις των ειδικών, οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του Αστέρα εμβολιάστηκαν την Τρίτη (06/07) κατά του Covid-19.

Ο εμβολιασμός πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργου Μποροβήλου και με τις συντονισμένες ενέργειες των ιατρών του συλλόγου, κ. Στέργιου Καρακίτσιου και κ. Παναγιώτη Μπουντούρη, ο οποίος είχε την επίβλεψη της διαδικασίας.

Την ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ υποδέχθηκε ο Διοικητής του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, κ. Αναστάσιος Τζανής. Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ευχαριστεί το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και το προσωπικό για τις άρτιες υπηρεσίες.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here