Ματίνα Τζανή: «Θέλω η Άμιλλα να παραμείνει στην Α2 Εθνική κατηγορία!»

0
465

Στην πρεμιέρα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και στον 1ο όμιλο η Άμιλλα Τρίπολης κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, επικρατώντας του Αιγέα Χίου με σκορ 51-39. Μια σημαντική νίκη που δίνει ψυχολογική και αγωνιστική ώθηση εν’ όψει της δύσκολης συνέχεια.

Με αφορμή το θετικό αυτό αποτέλεσμα μια από τις έμπειρες αθλήτριες της ομάδας, Ματίνα Τζανή μίλησε στο «Κ.Ε.» για την φετινή προσπάθεια.

Σε ότι αφορά την αναμέτρηση της Κυριακής και του ξεκινήματος με το δεξί η έμπειρη ψηλή της Άμιλλας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σίγουρα είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Ξεκινάμε με νίκη κάτι πολύ σημαντικό για την φετινή μας προσπάθεια με στόχο της παραμονή στην κατηγορία, απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους. Εμείς σαν ομάδα ακόμη δουλεύουμε για να φτάσουμε τα επιθυμητά αγωνιστικά μας επίπεδα σαν ομάδα. Φανταστείτε ότι με την τελευταία μας προσθήκη στο ρόστερ, την Ηρώ Κουφογιάννη, έχουμε όλοι μαζί κάνει μόλις δύο προπονήσεις και βρεθήκαμε όλοι μαζί τρεις φορές στο γήπεδο.».

Σε ότι αφορά το γεγονός ότι επιστρέφει στις Εθνικές κατηγορίες με τα χρώματα της Άμιλλας συνεχίζονται να παίζει μπάσκετ αρκετούς μήνες αφ’ ότου έγινε μητέρα, η Ματίνα Τζανή μιλώντας για τα συναισθήματά της τόνισε: «Ένα όνειρο ζωής ήταν να παίξω μπάλα και να με δει το παιδί μου. Φέτος ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα επιτραπεί στον κόσμο να επιστρέψουμε στις εξέδρες και θα ήθελα και ο γιος μου να έρθει και να με δει να παίζω. Είναι περίεργα τα συναισθήματα και αισθάνομαι συγκίνηση μόνο με τις σκέψεις».

Η έμπειρη ψηλή της Άμιλλας τόνισε επίσης: «Σίγουρα θα είμαι στην ομάδα έστω και από κάποιο άλλο πόστο. Θέλω αυτή η ομάδα της Τρίπολης να παραμείνει στην Α2 Εθνική. Θέλω γενικότερα να υπάρχει μπάσκετ σ’ αυτή την πόλη, να είναι «ζωντανό», να έχουμε κόσμο στο πλευρό μας γιατί είμαστε μπασκετούπολη και αγαπάμε το μπάσκετ τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο και εύχομαι για όλα αυτά τα παιδιά του συλλόγου μας όπου ο μέσος όρος ηλικίας είναι μόλις τα 15-16 έτη, να αποκτήσουν εμπειρίες ζωής στο χώρο. Εύχομαι να απολαύσουν την αγωνιστική παρουσία τους στην Α2 Εθνική με την ομάδα και να μας χαρίζουν ευχάριστες στιγμές».

Κλείνοντας η Ματίνα Τζανή θέλησε να μιλήσει και για τους ανθρώπους της ομάδας λέγοντας: «Δεν θα μπορούσα να μην κάνω αναφορά για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν στην ομάδα και την στηρίζουν το προπονητικό τιμ της ομάδας κ.κ. Θοδωρής Τσουκαλάς και Γιώργος Χρονόπουλο και στη φετινή προσπάθεια της ομάδας στην Α2 Εθνική, καθώς και στους ανθρώπους του συλλόγου που βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας κάνοντας ότι καλύτερο από την πλευρά τους στον κοινό στόχο όλων μας για εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here