Μείωση κόστους παραβόλων εκπρόθεσμης μεταγραφής από την ΕΟΚ

0
413

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης τις προηγούμενες ημέρες, έγινε γνωστό ότι για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μειώνεται το χρηματικό αντίτιμο για τις εκπρόθεσμες μεταγραφές από τα 300 € στα 100 € για νεαρούς αθλητές γεννημένος στις χρονολογίες 2004-2008. Μάλιστα για τους νεαρότερους αθλητές από το 2009 και ύστερα για την ίδια κατηγορία μεταγραφών καταργείται εντελώς το συγκεκριμένο παράβολο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ, αναφέρει:

«Το Δ.Σ της ΕΟΚ λαμβάνοντας υπόψιν τις προτάσεις που υπεβλήθησαν, τον προβληματισμό σωματείων και γονέων των αθλητών που βρίσκονται στις ευαίσθητες και αναπτυξιακού χαρακτήρα ηλικίες κάτω των 18 και κάτω των 13 ετών, αποφάσισε για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο την μείωση των παραβόλων εκπρόθεσμης μεταγραφής με συγκατάθεση σωματείου αθλητών που γεννήθηκαν από το 2004-2008 από 300€ σε 100€.

Για τους αθλητές που γεννήθηκαν από το 2009 και μετά καταργείται εντελώς το παράβολο εκπρόθεσμης μεταγραφής. Υπενθυμίζουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αυτών των μεταγραφών είναι η 06/10/2022.

Σε περίπτωση που έχουν υποβληθεί και ολοκληρωθεί τέτοιου τύπου μεταγραφές, τα σωματεία μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΕΟΚ στέλνοντας email στο eok-digital@basket.gr για την επιστροφή των χρημάτων.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here