Μεγάλη η ζήτηση για τις εμφανίσεις του Μπλάνκο που έχει αρχίσει να τυπώνει ο Παναρκαδικός

0
112

Η διοίκηση του Παναρκαδικού τις προηγούμενες ημέρες προχώρησε στην παραγγελία αρκετών εμφανίσεων της ομάδας με το Νο 18 στην πλάτη και το όνομα του Ίσμαελ Μπλάνκο. Το γεγονός της παρουσίας στο ρόστερ του Παναρκαδικού του σπουδαίου Αργεντίνου επιθετικού, δεν θα μπορούσε άλλωστε να περάσει ανεκμετάλλευτο.

Η ενδιαφέρουσα εξέλιξη πάντως έχει να κάνει με το γεγονός ότι αρκετοί φίλοι του συλλόγου, πρόλαβαν ήδη και αγόρασαν την εμφάνιση το αντίτιμο της οποίας κυμαίνεται στα 30 ευρώ. Η ανταπόκριση του φίλαθλου κοινού και μάλιστα εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού όπου το φίλαθλο κοινό της ομάδας, δεν έχει τη δυνατότητα να βρεθεί στο γήπεδο και να παρακολουθήσει τα επίσημα ματς και τις προπονήσεις της ομάδας, ήταν μεγάλη.

Γι’ αυτό το λόγω σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Παναρκαδικού κ. Ηλία Καναβέτα, η διοίκηση θα προχωρήσει και σε καινούργιες παραγγελίες με εμφανίσεις του Ίσμαελ Μπλάνκο. Όπως και να έχει δεν θυμόμαστε να έχει φορέσει τη φανέλα του Παναρκαδικού και να έχει αγωνιστεί στην ομάδα άλλος ξένος με τόσο σπουδαία πορεία στο ποδόσφαιρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here