Ήττα από τον ισχυρό Μεσσηνιακό 3-0 για τον ΑΣΠΕΤ Τρίπολης

0
6944
ΦΩΤΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΕΡΙΤΗΣ.

Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ γυναικών, ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης «φιλοξενήθηκε» το απόγευμα του Σαββάτου (28/10) από τον ισχυρό Μεσσηνιακό ΓΣ. Η ομάδα της Μεσσηνίας όντας περισσότερο έτοιμη αγωνιστικά και με ισχυρότερο ρόστερ κατάφερε να φτάσει εύκολα στην επικράτηση με σκορ 3-0 σετ.

Ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης δεν κατάφερε να αντιδράσει ουσιαστικά στο ματς, καθώς ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός τόσο στον αμυντικό τομέα όσο και στην επιθετική λειτουργία. Το 1ο και το 2ο σετ χάθηκαν εύκολα, με την Αρκαδική ομάδα μην έχοντας τίποτα να χάσει να αντιδρά καλύτερα στο 3ο σετ το οποίο όμως χάθηκε και αυτό για το τελικό 3-0.

Για την ομάδα της Τρίπολης που είναι γεγονός ότι ακόμη δεν έχει πιάσει τα επιθυμητά αγωνιστικά στάνταρ και θέλει λίγο χρόνο προκειμένου η ομάδα να δουλέψει όλη μαζί στις προπονήσεις, είναι θετικό το γεγονός ότι καλείται να δώσει υψηλού δείκτη δυσκολίας ματς για το πρωτάθλημα. Παιχνίδια που ούτως ή άλλως οι ήττες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν εντός προγράμματος, αλλά που την ίδια ώρα επιτρέπουν στις παίκτριες του κ. Χρονόπουλου να ανεβάσουν ρυθμούς αγωνιστικά πιο γρήγορα αλλά και να αποκτήσουν την επιθυμητή συνοχή.

ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό γυμναστήριο Παραλίας | 28/10/2023 (15:30).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χριστοδούλου Ανδρ., Τσιμικλή Νικολ., Βλαχούλη Όλ.
ΣΕΤ: 25-10 (1ο), 25-10 (2ο), 25-19 (3ο).
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΓΣ (Γεωργία Σουρή): Κουτσουροπούλου, Φωτεινάκη, Μπαξιβανάκη, Τσάτουμα Ολ., Τσούμπανου, Καράμπελα, Τσαπέκη, Τζουάνου, Βασιλειάδη, Ρομπάκη, Χρονοπούλου, Νακούση, Τσάτουμα Ασημ. Ζερδεβά.
ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Χρονόπουλος): Πεντεφούντη, Ντούλια, Νικητοπούλου, Παπαδημητρίου, Δελήμπαση, Χρονοπούλου Σήλια, Χρονοπούλου Ιωαν., Τσαλατσάνη, Καραλέκα, Λέτσου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here