Με έντονη κινητικότητα ο Παναρκαδικός, εν’ όψει της έναρξης προετοιμασίας

0
236

Σύμφωνα με ενημέρωση που υπάρχει, στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας είναι προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας για τον Παναρκαδικό, η οποία μετά από πολλά χρόνια βρίσκει τους «πράσινους» να προετοιμάζονται για μια σεζόν όπου θα κληθούν να αγωνιστούν στο τοπικό πρωτάθλημα.

Τη δεδομένη στιγμή η κινητικότητα στις τάξεις της ομάδας είναι ιδιαίτερα έντονη σε οργανωτικό και μεταγραφικό επίπεδο. Μετά από τη δεκάδα παικτών που ο σύλλογος ανακοίνωσε το προηγούμενο διάστημα, όπως όλα δείχνουν αναμένεται από μέρα σε μέρα να ανακοινωθεί η συμφωνία και με άλλους ποδοσφαιριστές. Κι αυτό γιατί οι επαφές και συζητήσεις της διοίκησης και του προπονητή Σπύρου Λαγού, με παίκτες, ήταν αρκετές τις τελευταίες ημέρες.

Η λογική αναφέρει ότι ο Παναρκαδικός θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες προετοιμασία με ένα βασικό κορμό παικτών, που πιθανότατα να αγγίζει τους 15-20 ποδοσφαιριστές και από εκεί και πέρα αν χρειαστεί θα γίνει προσπάθεια να ενισχυθεί η ομάδα περαιτέρω.

Έχει πάντως μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε το ρόστερ του Παναρκαδικού στο σύνολό του με την έναρξη της προετοιμασίας, κι εν’ όψει ενός πρωταθλήματος το οποίο θα είναι αντικειμενικά πολύ ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here