Η τελευταία αγωνιστική (22η) της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στην Α1 τοπική κατηγορία, βρήκε τον ΣΕΦΑ Αρκαδικό να δίνει εντός έδρας αγώνα απέναντι στην ομάδα του ΓΣ Μεσσήνης. Ένα ματς στο οποίο ο Αρκαδικός δεν είχε βαθμολογική κίνητρο, παρά μόνο για να ολοκληρώσει τη σεζόν με θετικό αποτέλεσμα. Την ίδια ώρα ο ΓΣ Μεσσήνης δεν ήταν αδιάφορος καθώς ήθελε νίκη και παράλληλα ήττα του ΓΣ Γαργαλιάνων για να εξασφαλίσει την 3η θέση στη βαθμολογία.
Αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, κάτι που αποτυπώνεται και στην εξέλιξη του σκορ και τις διαφορές που κυμαίνονταν λίγο πάνω από τους 10 πόντους. Από την ομάδα της Τρίπολης επιθετικά ξεχώρισαν οι Τρυφωνόπουλος με 20(2) με πολύ καλή εμφάνιση, ο Αγγελόπουλος με 13(1) και ο Τσαμακλής με 12(2). Για τον ΓΣ Μεσσήνης οι Μανωλάκης, Δελφάκης, Μεϊμετέας, Χαραλαμπόπουλος και Δρακόπουλος, είχαν καλή παρουσία με διψήφιο αριθμό πόντων.
ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Τρίπολης | 22/05/2022 (15:00).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρίζος, Καρδαράς.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 7-18 (Α’), 22-34 (Β’), 43-54 (Γ’), 62-71 (Δ’).
ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, Νίκος Πολυζωγόπουλος): Παπαδημητρίου 3(1), Τρυφωνόπουλος 20(2), Παναγόπουλος, Βερβαινιώτης, Μακρής 4, Ναστόπουλος 4, Χλέπας, Αγγελόπουλος 13(1), Λύρας, Ψυχογυιός 3, Τσαμακλής 12(2), Χαραλαμπόπουλος 3.
ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ (Μιχάλης Μπακογιάννης): Χαραλαμπόπουλος 12(1), Δελφάκης 15(1), Δρακόπουλος 10(1), Σικαλιάς 6, Μεϊμετέας 12(2), Μανωλάκης 16(1).