Με αυτά τα σενάρια παίζει την τελευταία αγωνιστική για την παραμονή στη Γ’ Εθνική

0
722

Μία αγωνιστική απομένει για την ολοκλήρωση της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με το φινάλε σε ότι αφορά τη «μάχη» της παραμονής στον 1ο όμιλο να χαρακτηρίζεται συναρπαστική. Μετά μάλιστα και την ήττα του ΑΟ Γλαύκου στην έδρα του χθες (05/04) από τον Διαγόρα Ρόδου σε εξ’ αναβολής αγώνας της 14ης αγωνιστικής, το σημαντικό για τους Δρομείς έτσι όπως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα και τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών, είναι ότι κρατάνε την τύχη στα χέρια τους.

Τα βασικά σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής, έχουν ως εξής:

 

ΣΕΝΑΡΙΟ 1ο | ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟ ΓΛΑΥΚΟ:

Στο χειρότερο δυνατό σενάριο, με ήττα οι Δρομείς αποχαιρετούν τη Γ’ Εθνική κατηγορία και υποβιβάζονται μαζί με τον ηττημένο της αναμέτρησης Δίων Κυπαρισσίας – Ήφαιστος/Αχιλλέας.

 

ΣΕΝΑΡΙΟ 2ο | ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΩΝΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ/ΗΦΑΙΣΤΟΥ:

Στο συγκεκριμένο σενάριο θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία του Συλλόγου Δρομέων, με τον ΑΟ Γλαύκο και τον Δίωνα Κυπαρισσίας:

7) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ: 2, 2, 1, 2 = 7 βαθμοί.
8) ΑΟ ΓΛΑΥΚΟΣ: 2, 1, 2, 1 = 6 βαθμοί.
9) ΔΙΩΝΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: 1, 1, 2, 1 = 5 βαθμοί.

Από αυτή την τριπλή ισοβαθμία, υστερεί η ομάδα του Δίωνα Κυπαρισσίας, που μαζί με τον Ήφαιστο/Αχιλλέα, υποβιβάζονται από την Γ’ Εθνική κατηγορία.

 

ΣΕΝΑΡΙΟ 3ο | ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ/ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΙΩΝΑ:

Στο συγκεκριμένο σενάριο θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία του Συλλόγου Δρομέων, με το Σύλλογο Δρομέων, τον ΑΟ Γλαύκο και τον Ήφαιστο/Αχιλλέα:

7) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ: 1,2,2,2 = 7 βαθμοί.
8) ΑΟ ΓΛΑΥΚΟΣ: 2,1,2,1 = 6 βαθμοί.
9) ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: 2,1,1,1 = 5 βαθμοί.

Από αυτή την τριπλή ισοβαθμία υστερεί η ομάδα του Ηφαίστου/Αχιλλέα που μαζί με τον Δίωνα Κυπαρισσίας, υποβιβάζονται από την Γ’ Εθνική κατηγορία.

 

■ Η σημαντική λεπτομέρεια που από τη μία εξασφαλίζει από την περασμένη Κυριακή την παραμονή στην κατηγορία στον ΑΟ Γλαύκο και από την άλλη «γλιτώνει» το Σύλλογο Δρομέων σε όλες τις πιθανές τριπλές ισοβαθμίες, είναι ότι η ομάδα της Πάτρας έχει κερδίσει εντός και εκτός έδρας τόσο τον Δίωνα Κυπαρρισίας, όσο και τον Ήφαιστο/Αχιλλέα! Την ίδια ώρα που οι Δρομείς έχουν 1 νίκη και 1 ήττα με Δίωνα και Ήφαιστο/Αχιλλέα και μόνο νίκες με τον ΑΟ Γλαύκο (στην περίπτωση φυσικά νίκης του Αρκαδικού συλλόγου στην Πάτρα την τελευταία αγωνιστική).

■ Ο Σύλλογος Δρομέων κρατά όπως αναφέρθηκε και στο ξεκίνημα αυτών των γραμμών την τύχη στα χέρια του, όσο εύκολο ή δύσκολο να είναι κάτι τέτοιο. Κι αυτό γιατί με νίκη την Κυριακή (10/04), εξασφαλίζει την παραμονή της στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here