Με διάκριση οι Νικολάου και Παύλος στο Ενωσιακό Κ10 του Άργους

0
435

Με πολυπληθή συμμετοχή ο Αρκαδικός όμιλος αντισφαίρισης «Άτλας» και το Smash tripolis tennis club έδωσαν το παρουσία στο ενωσιακό τουρνουά για αγόρια και κορίτσια κάτω των 10 ετών. Το συγκεκριμένο τουρνουά διεξήχθη στο Άργος, στα γήπεδα του Athlisis tennis club με αρκετές συμμετοχές από όλη την Πελοπόννησο.

Από τον Αρκαδικό σύλλογο συμμετείχαν οι αθλητές: Μελισσινού Βιβιάνα, Βλάχου Μαρία Ελένη, Αργυρόπουλος Σπύρος, Καλόγερος Παναγιώτης, Καλόγερος Γιώργος, Χριστόπουλος Θοδωρής, Παύλος Παναγιώτης και Νικολάου Στέφανος. Με σχετική ανακοίνωση του συλλόγου εκφράζονται τα συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή και προσπάθειά τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι αθλητές του Smash σημειώνοντας  εξαιρετική απόδοση βρέθηκαν για μια ακόμα φορά στα μετάλλια. Ο Στέφανος Νικολάου σε ταμπλό 32 ατόμων κατόρθωσε να φτάσει μέχρι τον τελικό και να κατακτήσει την 2η θέση, ενώ ο Παναγιώτης Παύλου μέχρι τα ημιτελικά κατακτώντας την 3η θέση. Αξιοσημείωτη και η πορεία του Θοδωρή Χριστόπουλου ο οποίος με 2 νίκες έφτασε μέχρι την  προημιτελική φάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here