Με διακρίσεις επέστρεψαν οι αθλητές του Combat Team Tripolis από την Αθήνα

0
231

Στην Αθήνα βρέθηκαν μέλη της αγωνιστικής ομάδας του Combat Team Tripolis το περασμένο Σαββατοκύριακο (09-10/10) συμμετέχοντας στους διασυλλογικό πρωτάθλημα με την επωνυμία “Athens Kickboxing”. Ουσιαστικός σκοπός όλων των αθλητών/τριών με τη παρουσία τους στη συγκεκριμένη διοργάνωση αποτέλεσε η πραγματοποίηση ενός δυνατού sparring (προπόνηση), ύστερα από μια μεγάλη περίοδος αγωνιστικής απόχης, με σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία εν’ όψει του Πανελληνίου πρωταθλήματος, αλλά και κάποιων της συμμετοχής τους σε επαγγελματικές διοργανώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το επίπεδο των αγώνων ήταν υψηλό, αφού παρουσία στη διοργάνωση έδωσαν πολλοί μεγάλοι σύλλογοι από την Αττική αλλά και την επαρχία, που βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας εν’ όψει των μεγάλων διοργανώσεων (Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και άλλες σημαντικές διοργανώσεις).

Ο αγωνιστικός απολογισμός του Combat Team Tripolis είχε ως εξής:

● Θανάσης Δημόπουλος (1η θέση).
● Βασίλης Κιντής (1η θέση).
● Νοέλια Ταμπάκου (2η θέση)
● Αντώνης Συκαράς (2η θέση)
● Μαρία Παναγιωτακοπούλου (3η θέση).

Συγκεκριμένα η Παναγιωτακοπούλου, λόγω μη συμμετοχής αθλητών στην κατηγορία της, άλλαξε στυλ γεγονός που συνέβη πρώτη της φορά (αθλήτρια Muai Thai), καταφέρνοντας μάλιστα να κερδίσει τον πρώτο της αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here