Με δύο νίκες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Δυτικής Ελλάδας η ΑΕΚ Τρίπολης

0
265

Νικηφόρα ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η ΑΕΚ Τρίπολης στο πρωτάθλημα ανδρών Δυτικής Ελλάδας. Το Σάββατο 16/10 η ομάδα της Τρίπολης έδωσε τους δυο πρώτους αγώνες της με αντιπάλους την Άνοδο Πατρών και στην συνέχεια αγωνίστηκε με το Αιγαίο Πύργου.

Στον αγώνα με την Άνοδο Πατρών η ομάδα της Τρίπολης επιβλήθηκε σχετικά εύκολα με σκορ 3-0. Για την ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι Σωτηριάδης, Κουσκουλιάνος και Παπαναστασίου.

Στην συνέχεια αγωνίστηκε με το Αιγαίο που και σε αυτό το παιχνίδι η ΑΕΚ επιβλήθηκε με σκορ 3-0. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έκανε ντεμπούτο για την ΑΕΚ ο δεκατετράχρονος Τσιαντης Δημήτρης ο οποίος είχε εξαιρετική απόδοση και παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να φέρει την νίκη στην ομάδα της ΑΕΚ. Σε αυτό το παιχνίδι αγωνίστηκαν οι Σωτηριάδης, Κουσκουλιανος και Τσιαντης.

Η επόμενη αγωνιστική για την ομάδα του Γιάννη Λεμπέκου είναι προγραμματισμένη να γίνει στο Παμπελοποννησιακό στάδιο με αντιπάλους τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές φέτος ομάδες της ΑΕΚ Πατρών και του Διογένη Πάτρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here