Με εορταστική διάθεση διεξήχθη το 1ο Christmas Tripolis (+φωτό, vid)

0
452

Το πρωί της Κυριακής (18/12) διεξήχθη στην Αρκαδική πρωτεύουσα το 1ο Christmas Tripolis. Ένας εορταστικός αγώνας δρόμου που πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και σκοπό είχε να βγάλει τον κόσμο στο δρόμο και να του δώσει τη δυνατότητα να συμμετάσχει σ’ έναν αγώνα δρόμου.

Ο κυρίως αγώνας του Christmas Run Tripolis δεν έχει τεχνικές δυσκολίες, έχει απόσταση 5χλμ δίνοντας τη δυνατότητα να συμμετάσχουν πέρα από τους αθλητές δρόμων και αθλούμενοι. Φυσικά μεγάλη έμφαση δόθηκε και στα παιδιά καθώς πριν την εκκίνηση του κυρίως αγώνα των μεγάλων, πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση και τερματισμός των παιδιών (μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου). Όμορφες εικόνες με πολλά παιδιά να απολαμβάνουν τη συμμετοχή τους σ’ έναν αγώνα δρόμου 1χλμ.

Ο καιρός αποτέλεσε σύμμαχος της διοργάνωσης, καθώς όλοι οι συμμετέχοντες πραγματοποίησαν έναν αγώνα με καλές καιρικές συνθήκες και ηλιοφάνεια. Σημαντική σε κάθε περίπτωση η στήριξη του ΓΣ Αρκαδίας που ανέλαβε τη διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα, από το Δήμο Τρίπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς και τους αρκετούς χορηγούς που βοήθησαν ουσιαστικά για να πραγματοποιηθεί ο συγκεκριμένος αγώνας.

Παρουσία μεταξύ άλλων έδωσαν ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Τρίπολης κα Καρούντζου και κ.κ. Μακαρούνης, Λαγός και Κανελλόπουλος. Παρουσία επίσης στους αγώνες έδωσε και η β’ Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και Πρόεδρος του Ποσειδώνα Λουτρακίου κα Παρασκευή Παχατουρίδου, καθώς και ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ. Κώστας Βινατσέλας.

Ο αγώνας 5χλμ ξεκίνησε λίγο πριν τις 10:30 και λίγο μετά τις 11 είχαμε των τερματισμό των περισσότερων αθλητών. Λίγο πριν τις 12 πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στους τρεις πρώτους νικητές των κατηγοριών, ενώ όλοι όσοι τερμάτισαν πήραν αναμνηστικό μετάλλιο.

 

Φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση…

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here