Με επιτυχία διεξάγεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters (+φωτό, vid)

0
472

Σε εξέλιξη βρίσκεται από την Παρασκευή 18/09 έως και την Κυριακή 20/09 το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters στις εγκαταστάσεις του κλειστού κολυμβητηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης. Μια ακόμη σημαντική διοργάνωση στο χώρο του υγρού στίβου έρχεται να πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στην Τρίπολη και μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές με την ολοκλήρωση της 2ης μέρας των αγώνων όλα εξελίσσονταν ομαλά χωρίς κανένα απρόοπτο.

Στην Αρκαδική πρωτεύουσα αυτές τις μέρες βρίσκονται εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες αλλά και μέλη δεκάδων κολυμβητικών συλλόγων από ολόκληρη την Ελλάδα, σε μια διοργάνωση που περιλαμβάνεται στις σημαντικότερες κάθε χρόνο στο καλαντάρι της ΚΟΕ.

Οι αγώνες που διοργανώθηκαν από τον ΚΟΑ Τρίπολης και τις πολύτιμες υπηρεσίες των μελών και ανθρώπων του συλλόγου και το Δήμο Τρίπολης όλα δείχνουν ότι θα στεφθούν από απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία. Παράλληλα οι εγκαταστάσεις του κλειστού κολυμβητηρίου με την έναρξη των αγώνων ήταν καθ’ όλα έτοιμες για τη φιλοξενία των αγώνων, σε εποχές που ειδικά στην επαρχία η φιλοξενία κολυμβητικών Πανελληνίων διοργανώσεων δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται, με την τήρηση αποστάσεων (είχαν υπάρξει και σχετικές διαγραμμίσεις από τους διοργανωτές) και τη χρήση μασκών. Φυσικά απαγόρευση φυσικής παρουσίας του φίλαθλο κοινού στους αγώνες, παρά μόνο των συμμετεχόντων αθλητών και αθλητριών αλλά και ανθρώπων των συλλόγων. Παράλληλα τηρήθηκαν συγκεκριμένες διαδικασίες κατά τη διάρκεια των αγώνων (π.χ. συγκεκριμένες προϋποθέσεις για χρήση αποδυτηρίων, συγκεκριμένος τρόπος άφιξης και αποχώρησης από τον κυρίως αγωνιστικό χώρο, μη διεξαγωγή απονομών όπως τις γνωρίζουμε σε κάθε διοργάνωση).

Παράλληλα οι καιρικές συνθήκες στη διάρκεια των αγώνων δεν αποδείχθηκαν τόσο έντονες στην κεντρική Πελοπόννησο και ειδικότερα στο Δήμο Τρίπολης προκειμένου να αποτελέσουν σοβαρό πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης και αυτό ήταν ένα ευτύχημα για τους αγώνες.

 

Τιμήθηκε από τον ΚΟΑΤ ο Δήμαρχος Τρίπολης

Το απόγευμα του Σαββάτου 19/09 στο κλειστό κολυμβητήριο του ΔΑΚ Τρίπολης παρουσία έδωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης που με την παρουσία του και συμβολικά αλλά και ουσιαστικά, στηρίζει τη συγκεκριμένη διοργάνωση και ανάλογες αθλητικές διοργανώσεις. Ο κ. Τζιούμης στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στους σημαντικούς αυτούς αγώνες καθώς και στο κλειστό κολυμβητήριο για το οποίο ο Δήμος Τρίπολης θα συνεχίσει να επεμβαίνει διατηρώντας το λειτουργικό και μια από τις σημαντικότερες αθλητικές υποδομές του Δήμου., προσθέτοντας ότι προχωρούν οι διαδικασίες αναβάθμισής του.

Με τη σειρά της η Πρόεδρος του ΚΟΑ Τρίπολης κα Χριστίνα Καλαθά αναφέρθηκε στους συγκεκριμένους αγώνες και στις προσπάθειες για άρτια φιλοξενία και διοργάνωσή τους, ευχαριστώντας όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της διοργάνωσης. Παράλληλα ο ΚΟΑΤ τίμησε το Δήμαρχο Τρίπολης για την στήριξή του στον τοπικό αθλητισμό και ειδικότερο στον τοπικό υγρό στίβο.

Από την πλευρά και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης που έδωσε παρουσία στο κλειστό κολυμβητήριο, αναφέρθηκε στη σημασία φιλοξενίας αθλητικών γεγονότων και διοργανώσεων, ενώ παράλληλα μίλησε και για τη σημασία αναβάθμισης των εγκαταστάσεων τους προσεχείς μήνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here