Με επιτυχία η διοργάνωση αγώνα πρακτικής σκοποβολής Level-I στην Τρίπολη

0
951

Την Κυριακή 28 Μαΐου στο Πεδίο Βολής του 11ου Συντάγματος Πεζικού Τρίπολης ο Τοπικός Φιλοσκοπευτικός Σύνδεσμος Τρίπολης «Εύανδρος» και ο Σκοπευτικός Όμιλος Σικυωνίων συνδιοργάνωσαν τους Διασυλλογικούς αγώνες πρακτικής Σκοποβολής Level-I.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή αθλητών/τριών εν’ ενεργεία, καθώς δικαίωμα συμμετοχής δεν είχαν όσοι δεν είχαν ανανεώσει το Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας τους. Φυσικά οι συγκεκριμένοι αγώνες που διεξήχθησαν σε ανοιχτό χώρο, πραγματοποιήθηκαν με πιστή τήρηση των κανονισμών της IPSC και της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και των διατάξεων του Ν.2168/93 σχετικά με την κατοχή και χρήση όπλων και πυρομαχικών και της ισχύουσας υπουργικής απόφασης Κ.Υ.Α. περί όπλων σχετικά με τη λειτουργία πεδίων βολής.

Γι’ αυτό το λόγο και φυσικά λόγω και των αρκετών συμμετοχών για έναν τέτοιο αγώνα που διοργανώνεται στην Αρκαδική πρωτεύουσα η διοργάνωση στέφθηκε με εξαιρετική επιτυχία.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι με τις συντονισμένες και ουσιαστικές προσπάθειες των ανθρώπων του ΤΦΣΤ Εύανδρος, με την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης και την ανταπόκριση του Υπουργεία Εθνικής Άμυνας, το συγκεκριμένο πεδίο βολής που διεξήχθησαν οι αγώνες, καθαρίστηκε, αναβαθμίστηκε και πλέον αποτελεί ένας χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει πλέον σημαντικούς αγώνες Σκποβολής μεταξύ άλλων και πρακτικής σκοποβολής Level-I.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here