Με επιτυχία η εκδήλωση του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης για Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ

0
236

Μία ακόμα ξεχωριστή εκδήλωση διοργάνωσε ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, που ήρθε ως συνέχεια της εκδήλωσης του 2ου αγώνα Super Cup με αμαξίδιο που έγινε πριν δύο εβδομάδες στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης. Στη επίσημη ενημέρωση του Ομίλου για τη συγκεκριμένη δράση, αναφέρονται τα εξής:

«Στα νέα γήπεδα τένις του ΔΑΚ Τρίπολης ο όμιλος τένις της ΑΕΚ είχε σαν επίτιμο καλεσμένο τον αθλητή της Εθνικής Ελλάδος τένις με αμαξίδιο και πρωταθλητής Ελλάδας τον κ. Γιώργο Λαζαρίδη. Ο κ. Λαζαρίδης που αποτελεί επίτιμο μέλος του συλλόγου κήρυξε επίσημη έναρξη του εσωτερικού τουρνουά juniors by Orchestra Tripolis, έπαιξε με τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου, μίλησε σε όλα τα τμήματα που αγωνίστηκαν για τις ιδιαιτερότητες του αθλήματος της αντισφαίρισης με αμαξίδιο και γενικά παρέδωσε για μια ακόμη χρονιά μαθήματα ζωής, με την στάση και την συμπεριφορά του.  

Στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης βρέθηκε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Βαλασόπουλος Παναγιώτης, σύσσωμη η προπονητική ομάδα του τμήματος (Παπαδόπουλος, Σταθούλη, Αρβανίτης, Δημητρόπουλος) καθώς και ο εκπρόσωπος του ΑΜΕΑ εν δράσει Παναγιώτης Παρασκευόπουλος.»

► Μπορεί κανείς να πατήσει ΕΔΩ για να δει το μήνυμα του κ. Γιώργου Λαζαρίδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here