Με επιτυχία και ρεκόρ το Φεστιβάλ ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος»! (+φωτό, vid)

0
994

Στην Τρίπολη το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 διεξήχθη στο Δημοτικό Αθλητικό Τρίπολης το φετινό Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου και την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης, του Νομικού Προσώπου του Δήμου και της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Μια διοργάνωση η οποία πραγματοποιείται τις τελευταίες δεκαετίες ανελλιπώς και μάλιστα συνοδεύεται κάθε χρόνο από μεγάλες επιδόσεις και ρεκόρ. Κάτι τέτοιο άλλωστε συνέβη και φέτος με μεγάλες επιδόσεις και ρεκόρ από αρκετούς αθλητές.

Οι καιρικές συνθήκες και φέτος μετά από ένα χρονικό σημείο είναι αλήθεια ότι επηρέασαν την διεξαγωγή των αγώνων. Με καλό καιρό ξεκίνησαν οι αγώνες για να ακολουθήσει το απόγευμα ασθενής βροχόπτωση που όπως και να έχει επηρέασε ως ένα βαθμό κάποια αγωνίσματα. Από εκεί και πέρα πάντως ωστόσο η διεξαγωγή του χθεσινού μίτινγκ αποδείχθηκε άκρως επιτυχημένη τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά.

Σε οργανωτικό επίπεδο οι αγώνες εξελίχθηκαν πολύ ομαλά και χωρίς καμία καθυστέρηση, κάτι το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές και συγκεκριμένα τις συμμετέχοντες αθλητές. Κι αυτό γιατί ο δεύτερος κλωβός που τοποθετήθηκε στο κεντρικό γήπεδο του σταδίου, ανέβασε το επίπεδο στους αγώνες καθώς ο κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες είχε την ευκαιρία πολύ πιο άνετα να παρακολουθήσει αρκετά αγωνίσματα και παράλληλα να δει και τις μεγάλες επιδόσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Σε επίπεδο αγωνισμάτων Παμπαίδων Β’ αξίζει να σημειωθεί ότι τα αγωνίσματα που έγιναν κυρίως στο αγώνισμα των 60μ. επηρέασαν τους μικρούς αθλητές λόγω της ασθενούς βροχόπτωσης που έκανε ολισθηρό το ταρτάν και ταλαιπώρησε αρκετά παιδιά. Η προσέλευση του φίλαθλου κοινού πάντως και φέτος δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ικανοποιητική και σ’ αυτό ευθύνεται το γεγονός ότι δεν προβάλλεται αρκετές μέρες πριν ο συγκεκριμένος αγώνας. Αισθητή τέλος και η απουσία πέρα ελαχίστων εξαιρέσεων η απουσία των επίσημων προσώπων της περιοχής που αποδείχθηκε ότι λόγω της προεκλογικής περιόδου δεν είχαν χρόνο για παρουσία σε μια διοργάνωση που διεξάγεται επί δεκαετίες με επιτυχία στην Αρκαδική πρωτεύουσα.

 

Ο γενικός απολογισμός σε αγωνιστικό επίπεδο…

Εξαιρετικός ήταν καταρχάς ο Χρήστος Φαντζεσκάκης ο οποίος στη διάρκεια των αγώνων κατέρριψε Πανελλήνια ρεκόρ σε δύο όργανα. Αρχικά ο Κρητικός ρίπτης έσπασε το δικό του περσινό Πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων με βολή στα 81,62μ. που είχε σημειώσει πέρυσι στους ίδιους αγώνες και στη συνέχεια στην κατηγορία Ανδρών κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ με την 7άρα σφύρα με βολή στα 72,07μ. Στη Σφυροβολία Εφήβων ο Κώστας Ζάλτος πέτυχε 70,32 μ. και μπορεί πλέον να ετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, του Μπόρας, αφού έπιασε το όριο των 69,00 μέτρων. Στον αγώνα συμμετείχε και ο παίδας Ορέστης Ντουσάκης, που με την 6κιλη σφύρα σημείωσε 66,96 μέτρα.

Στη Σφυροβολία Ανδρών νικητής ήταν ο πρωταθλητής του αγωνίσματος Μιχάλης Αναστασάκης με 74,57 μ. στην τέταρτη προσπάθεια του. Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου συνέχισε τις σταθερές εμφανίσεις, αφού στους συνολικά τέσσερις αγώνες που έκανε στη σεζόν, σε όλους είχε βολές πάνω από τα 74,00 μ. και στους δύο πάνω από τα 76,00 μέτρα.

Την καλή αγωνιστική της κατάσταση επιβεβαίωσε η Μαργαρίτα Τσουκαλά, που έστειλε το ακόντιο στα 50,32 μ. και έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπόρας. Η νεαρή αθλήτρια που αγωνίζεται κυρίως στα σύνθετα αγωνίσματα έδειξε πως έχει περιθώριο βελτίωσης στον ακοντισμό και πως είναι σε θέση να πετύχει ακόμη καλύτερες βολές. Η Τσουκαλά κατέλαβε τη δεύτερη θέση πίσω από την Ελένη Γκέλη, που πέτυχε 51,53 μ. και θα κυνηγήσει στους αγώνες που ακολουθούν το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Ο Δημήτρης Τσίτσος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με μια επίδοση ανάλογη των δυνατοτήτων του, δείχνοντας παράλληλα πως έχει καλύψει απόλυτα το χαμένο έδαφος από τον περσινό τραυματισμό. Ο αθλητής του Θωμά Κυριαζή έστειλε το ακόντιο στα 72,00 μ. στην δεύτερη προσπάθεια του και έπιασε το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπόρας. Ο έφηβος αθλητής έδειξε πως πολύ σύντομα θα βελτιώσει το ατομικό του 72,47 μ., που είχε πετύχει πέρυσι αρχή της σεζόν, στον ένα και μοναδικό αγώνα που πρόλαβε να κάνει. Ο Τσίστος έκανε τρεις βολές κι έπειτα ολοκλήρωσε τον αγώνα του.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, που ήταν νικήτρια στη δισκοβολία με 58,14 μέτρα. Η αθλήτρια του Γιάννη Δόνδωρου έδειξε να βρίσκει το ρυθμό της, αφού πέτυχε φετινό ρεκόρ.

 

Ο Αρκαδικός αγωνιστικός απολογισμός…

Φυσικά στους αγώνες η Αρκαδική αγωνιστική παρουσία ήταν ιδιαίτερα αισθητή και φέτος. Αρκετοί αθλητές προσπάθησαν για καλές επιδόσεις εν’ όψει των συμμετοχών στους στα αντίστοιχα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Στη Δισκοβολία Ανδρών ο Τριπολίτης Ιάσωνας Θανόπουλος κατέλαβε την 1η θέση με βολή στα 53,83μ. και δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση εν’ όψει των σημαντικών φετινών του στόχων στον Ανοιχτό Στίβο.

Από εκεί και πέρα στη Δισκοβολία Παίδων ο Στέλιος Γρηγοράκος του ΓΣΑ κατέκτησε την 3η θέση. Στη Σφυροβολία Εφήβων την 1η θέση κατέλαβε ο Χρήστος Αργυρόπουλος του ΓΣΑ. Στη Δισκοβολία Εφήβων 2ος ήταν ο Κωνσταντίνος Κάτρης και 3ος Κωνσταντίνος Βερβαινιώτης. Στη Δισκοβολία Κορασίδων την 3η θέση κατέλαβε η Μαριάννα Μίχαλου. Τέλος στη Σφυροβολία Παγκορασίδων Α’, την 1η θέση κατέκτησε η Γεωργία Βήλλου, την 2η θέση η Βαλεντίνα Δρακοπούλου και την 3η θέση η Αγγελική Αργυροπούλου.

 

Αναστασάκης: «Περίμενα ίσως κάτι περισσότερο σήμερα»

Μετά το τέλος του αγώνα της Σφυροροβολίας Ανδρών ο Μιχάλης Αναστασάκης αναδείχθηκε ο νικητής του αγώνα με βολή στα 74,57μ, αλλά με μια επίδοση η οποία δεν φαίνεται να ικανοποίησε απόλυτα τον Έλληνα πρωταθλητή μας, που ίσως περίμενε κάτι περισσότερο. Μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, δήλωσε αρχικά: «Στόχος μου ήταν να κάνω κάτι καλύτερο. Καλύτερα από πέρυσι, σταθερός, δεν μπορώ να πω. Η διοργάνωση φέτος ήταν πολύ ωραία και στην ώρα και οργανωτικά στο σύνολό της και μακάρι να γίνεται έτσι. Επόμενος στόχος είναι τα Χανιά όπου εκεί θα διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Από εκεί και πέρα προπόνηση, μια μίνι προετοιμασία για τους αγώνες που έρχονται το Καλοκαίρι και κοιτάζουμε μετά τη Ντόχα.».

Σε ότι αφορά τις επιδιώξεις του σε επίπεδο επίδοσης το αμέσως επόμενο διάστημα ο Αναστασάκης πρόσθεσε: «Προσπαθώ να πιάσω το όριο για την Ολυμπιάδα, δεν βγήκε σήμερα, λίγο ότι είναι ο πρώτος αγώνας για το όριο. Αλλάξανε λίγο οι προσδοκίες οπότε ξανά λίγο να επανέλθουμε να τα βάλουμε όλα κάτω και θα φτιάξουν όλα πιστεύω».

 

Μανωλόπουλος: «Καλύτεροι οι φετινοί αγώνες σε σχέση με άλλες χρονιές»

Από την πλευρά του ο οραματιστής αυτών των αγώνων και πρωτεργάτης ώστε αυτοί οι αγώνες να γίνουν πλέον θεσμός κ. Μανώλης Μανωλόπουλος φυσικά και δεν θα μπορούσε να ην δώσει παρουσία στους αγώνες και φέτος. ΜΕ τη σειρά τοποθετήθηκε με δηλώσεις του λέγοντας: «Ευχαριστώ πολύ για την παρουσία σας και προβολή των αγώνων, γιατί πρέπει του χρόνου οι αγώνες να γίνουν ακόμη καλύτεροι, να γίνει μίτινγκ και να φέρουμε αθλητές και από το εξωτερικό για να πάρουν ακόμη μεγαλύτερη αίγλη. Οφείλω να ομολογήσω ότι οι αγώνες σήμερα έγιναν πολύ-πολύ καλύτερα από άλλες χρονιές. Περισσότερες συμμετοχές, καλύτερες επιδόσεις και εκείνο που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι οι αγώνες έγιναν στο κεντρικό γήπεδο και αυτό θα πρέπει να καθιερωθεί και να παγιωθεί. Η Τρίπολη προσφέρεται για πολλά πράγματα και ευχαριστούμε πολλούς παράγοντες που βοήθησαν στο να ολοκληρωθούν με επιτυχία αυτοί οι αγώνες.».

Αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι των ρίψεων αποτελούσαν τα προηγούμενα χρόνια αθλητές του ίδιου, με τον κ. Μανωλόπουλο να σχολιάζει: «Έξι-εφτά προπονητές ρίψεων σήμερα στο χώρο των ρίψεων ήταν δικοί μου αθλητές. Σήμερα έλλειψαν 2-3 όπως ο Σταθελάκος, ο Μπαρλής κ.α. αλλά οι υπόλοιποι ήταν εδώ και γι’ αυτό είμαι πολύ υπερήφανος και πολύ ευχαριστημένος».

Τέλος ο κ. Μανωλόπουλος στάθηκε στη σημασία του υψομέτρου και των κλιματικών συνθηκών στην Αρκαδική πρωτεύουσα, με τον ίδιο να αναφέρει: «για όσους γνωρίζουν οι κλιματικές συνθήκες είναι πολύ σημαντικό γεγονός για την προετοιμασία ενός αθλητή. Αυτή η περιοχή και το υψόμετρο στην Τρίπολη αποτελεί ιδανικό μέρος για να μπορεί ο αθλητής να αναζωογονείται και να αντέχει στις προπονήσεις».

 

Τα αποτελέσματα του φετινού Φεστιβάλ Ρίψεων…

Αναλυτικά λοιπόν όλα τα αποτελέσματα του Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» για το 2019 σε όλα τα αγωνίσματα ρίψεων είχαν αναλυτικά ως εξής:

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΙΨΕΩΝ “ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ” 2019
ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΩΝ
1 ΓΕΡΑΚΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2002 ΑΚΟ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ 49,5
2 ΒΡΑΧΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓ. – ΣΠΥΡ. 2002 ΟΣΦΠ 48,6
3 ΚΑΝΤΖΙΑΣ ΝΙΚΟΣ 2003 ΓΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ 46,2
4 ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2004 ΑΟ ΔΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚ. ΧΩΡΙΟΥ 38,21
ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΠΑΙΔΩΝ
1 ΜΑΛΑΠΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2002 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 14,85
2 ΖΑΡΑΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 2003 ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ 14,55
3 ΜΑΥΡΟΔΟΝΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 2003 ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 13,99
4 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2002 Α Ο ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ 13,78
5 ΒΑΒΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 2003 Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 12,58
6 ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2003 ΑΕ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΜΕΙΝΙΑΣ 10,96
7 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 2002 ΑΕ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΜΕΙΝΙΑΣ Α
ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ ΠΑΙΔΩΝ
1 ΡΙΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2002 ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 45,96
2 ΖΑΡΑΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 2003 Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ 41,67
3 ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 2002 Γ.Σ.ΑΡΚΑΔΙΑΣ 38,74
4 ΡΟΝΤΖΩΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2004 ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 38,31
5 ΜΠΕΛΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2003 Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ 36,97
6 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2002 Α.Ο. ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ 36,79
7 ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2004 ΑΟ ΔΙΑΣ ΟΛΥΜΠ. ΧΩΡΙΟΥ 36,69
8 ΚΩΣΤΟΡΡΙΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2003 ΑΟ ΔΙΑΣ ΟΛΥΜΠ. ΧΩΡΙΟΥ 32,76
9 ΒΡΑΧΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓ. – ΣΠΥΡΙΔ. 2002 Ο.Σ.Φ.Π. Α
ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ ΠΑΙΔΩΝ
1 ΝΤΟΥΣΑΚΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ 2002 Γ.Σ.ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 72,72
2 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 2002 ΑΕ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΜΕΙΝΙΑΣ 64,83
3 ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2003 ΑΟ ΔΙΑΣ ΟΛΥΜΠ.ΧΩΡΙΟΥ 57,14
4 ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2003 Γ.Σ.ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 56,64
5 ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 2004 Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 53,3
6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΣ ΦΩΤΙΟΣ 2004 Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 53,01
7 ΒΑΒΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 2003 Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 46,32
8 ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2005 Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 44,26
9 ΚΑΘΡΕΦΤΖΗΣ ΑΛΚΙΝΟΟΣ 2003 ΑΕΚ 42,72
10 ΡΑΛΙΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤ. 2002 Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 29,35
ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ ΕΦΗΒΩΝ
1 ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2000 Γ.Σ. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 81,62
2 ΖΑΛΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2000 Γ.Σ. ΜΑΝΔΡΩΝ 70,32
3 ΝΤΟΥΣΑΚΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ 2002 Γ.Σ. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 66,96
4 ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2000 Γ.Σ. ΤΑ ΛΥΚΑΙΑ 44,5
ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ ΕΦΗΒΩΝ
1 ΖΑΛΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2000 Γ.Σ. ΜΑΝΔΡΩΝ 47,6
2 ΚΑΤΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2000 Γ.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ 39,12
3 ΒΕΡΒΑΙΝΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2002 Γ.Σ.ΑΡΚΑΔΙΑΣ 38,64
ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
1 ΧΑΤΖΗΜΗΧΑΗΛ ΚΩΝ/ΝΟΣ 1997 ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ 16,67
2 ΣΑΝΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 1995 Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ 15,12
3 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ 1985 ΟΦΚΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 11,9
ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
1 ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΑΣΟΝΑΣ 1994 Α.Ο. ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ 53,83
2 ΔΕΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1986 ΠΙΝΔΑΡΟΣ ΘΗΒΩΝ 50,71
3 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1999 ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΙΝΕΥΣ 46,91
4 ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1999 ΓΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑ 46,41
5 ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1994 ΣΥΛ.ΜΑΡΑΘΟΝΟΔΡΟΜΩΝ.ΚΡΗΤΗΣ 44,29
6 ΧΑΡΜΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1991 ΕΘΝΙΚΟΣ Γ.Σ. 43,22
7 ΤΖΗΜΙΚΑΣ ΠΕΡΣΕΑΣ 1996 Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ 43,12
ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
1 ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΑΣΟΝΑΣ 1994 Α.Ο. ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ 53,83
2 ΔΕΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1986 ΠΙΝΔΑΡΟΣ ΘΗΒΩΝ 50,71
3 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1999 ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΙΝΕΥΣ 46,91
4 ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1999 ΓΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑ 46,41
5 ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1994 ΣΥΛ. ΜΑΡΑΘΟΝΟΔΡΟΜΩΝ ΚΡΗΤΗΣ 44,29
6 ΧΑΡΜΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1991 ΕΘΝΙΚΟΣ Γ.Σ. 43,22
7 ΤΖΗΜΙΚΑΣ ΠΕΡΣΕΑΣ 1996 Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ 43,12
ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ
1 ΤΣΙΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2000 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 72
2 ΗΛΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1981 Ο.Σ.Φ.Π 66,8
3 ΜΥΛΩΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 1999 ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 66,5
4 ΧΡΙΣΤΑΚΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1998 Ο.Σ.Φ.Π 66,1
5 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 1992 ΑΕΚ 57,64
6 ΠΕΙΒΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1998 Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ 55,56
7 ΤΖΙΜΑΣ ΒΥΡΩΝ 1999 ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ 53,7
8 ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2000 Α.Ο. ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ 44,84
9 ΤΣΑΝΤΡΙΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1999 Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 43,96
10 ΜΑΣΟΥΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1998 ΚΥΠΡΟΣ 34,85
11 ΑΣΠΡΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994 Α.Ο. ΟΛΥΜΠ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΟΚΑ 29,01
ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
1 ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1994 Γ.Σ.ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 74,57
2 ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2000 Γ.Σ.ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 72,07
3 ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 1990 ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ 70,81
4 ΜΕΝΓΚΛΕΜΠΕΗ ΙΒΑΝ 1995 Ο.Σ.Φ.Π. 68,16
5 ΖΟΥΛΙΕΝ ΣΠΥΡΟΣ 1981 ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ 62,12
6 ΓΟΥΜΕΝΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 1997 Γ.Σ.ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 55,84
7 ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1997 Γ.Σ.ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 53,2
8 ΒΙΝΑΤΣΕΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1998 Γ.Σ.ΑΡΚΑΔΙΑΣ 52,45
9 ΜΑΤΖΟΥΡΑΤΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 1998 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. 49,58
ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
1 ΣΟΥΓΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ 2002 ΓΑΣ ΣΚΑΛΑΣ 14,79
2 ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΜΑΡΙΑ 2003 ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 14,59
3 ΒΛΑΣΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΕΛΙΣΑΒΕΤ 2003 ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 10,85
4 ΤΣΟΓΚΑ ΕΛΕΩΝΟΡΑ 2003 ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10,36
5 ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ 2005 ΑΟ ΔΙΑΣ ΟΛΥΜΠ. ΧΩΡΙΟΥ 10,2
6 ΚΑΡΝΑΛΗ ΜΑΡΙΑ 2003 Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 9,3
ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
1 ΔΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 2002 ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 36,14
2 ΓΙΑΝΝΑΡΗ ΜΑΡΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ 2002 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 32,02
3 ΜΙΧΑΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ 2006 Γ.Σ.ΑΡΚΑΔΙΑΣ 27,7
ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
1 ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ 2002 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ. 35,54
2 ΝΤΟΥΛΑΠΤΣΗ ΤΕΙΒΕΝ ΖΩΗ 2002 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 33,29
3 ΤΣΟΓΚΑ ΕΛΕΟΝΩΡΑ 2003 Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 33,06
4 ΓΡΥΠΙΩΤΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ 2003 ΓΑΣ ΣΚΑΛΑΣ 32,2
5 ΒΛΑΣΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΕΛΙΣΑΒΕΤ 2003 ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 30,33
6 ΠΡΕΖΑΝΗ ΜΑΡΙΝΑ 2002 ΑΣΚ ΝΤΕΡΗ 29,47
7 ΓΕΡΑΚΙΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ0 2005 ΑΚΟ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ 28,38
8 ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ 2005 ΑΟ ΔΙΑΣ ΟΛΥΜΠ.ΧΩΡΙΟΥ 24,29
ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α
1 ΒΗΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 2004 ΓΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 42,64
2 ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ 2006 ΓΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 39,34
3 ΑΡΓΥΡΟΠΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 2006 ΓΣΜ ΛΥΚΑΙΑ 25,22
ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
1 ΦΡΙΓΓΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 2002 Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 59,92
2 ΤΖΑΤΖΙΜΑΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 2005 Γ.Σ.ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 59,7
3 ΣΤΑΦΥΛΑΡΑΚΗ ΕΛΠΙΔΑ 2002 ΓΣ ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 51,78
4 ΦΑΡΦΑΡΑ ΕΙΡΗΝΗ 2002 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. 50,95
5 ΜΠΑΡΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 2002 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 47,78
6 ΚΟΡΕΤΑ ΜΑΡΙΝΑ 2002 Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 47,74
7 ΚΑΡΝΑΛΗ ΜΑΡΙΑ 2003 Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 38,6
8 ΤΑΓΑΡΑ ΜΑΡΙΑ – ΔΗΜΗΤΡΑ 2003 ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 38
9 ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 2003 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. 31,9
ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1 ΒΑΜΒΟΥΚΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 1994 Γ.Σ. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 58,65
2 ΝΑΞΑΚΗ ΝΙΚΗ 1998 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. 56,68
3 ΦΡΙΓΓΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 2002 Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 50,55
4 ΤΣΩΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 1997 ΕΘΝΙΚΟΣ Γ.Σ. 44,93
5 ΜΑΚΡΟΓΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 2000 ΑΕΚ 44,4
6 ΣΤΑΘΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 1995 ΕΘΝΙΚΟΣ Γ.Σ. 43,77
7 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΛΙΝΑ 1997 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ. 43,25
8 ΚΩΤΣΑΡΗ ΖΗΒΑ ΦΩΤΕΙΝΗ 1999 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. 38,95
ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1 ΣΟΦΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 1985 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ. 15,98
2 ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ 2001 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ. 11,87
ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 1991 Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ 58,14
2 ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ ΣΚΕΥΗ 1994 ΚΥΠΡΟΣ 40,46
3 ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ 2001 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 34,35
ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1 ΓΚΕΛΗ ΕΛΕΝΗ 1998 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 51,53
2 ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ 2001 Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΥΡΓΟΥ 50,35
3 ΜΑΝΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 1998 Ο.Φ.Η 47,56
4 ΜΑΚΡΟΓΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 2000 ΑΕΚ 44,21
5 ΦΤΙΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 1992 Α.Ο. ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ 42,91
6 ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΡΙΝΙΩ 2001 ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ. 35,91
7 ΣΠΑΝΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΜΑΡΙΑ 2000 ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ 32,11

 

 

Φωτορεπορτάζ από το Φεστιβάλ Ρίψεων…

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here