Με επιτυχία και το φετινό Tyros Triathlon

0
113
ΦΩΤΟ: TYROSTRIATHLON.GR | CHRISGIATRAKOS.GR.

Το Σάββατο 17/09 στον Τυρό Αρκαδίας, διεξήχθη με επιτυχία μία ακόμη αθλητική διοργάνωση η οποία σκοπό είχε να δώσει την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο αγαπημένο τους άθλημα, σε μια πανέμορφη παραλιακή περιοχή της Ανατολικής Αρκαδίας, όπως είναι ο Δήμος Νοτίας Κυνουρίας και ειδικότερα ο Τυρός. Το Tyros Triathlon αποτέλεσε γεγονός και στέφθηκε από μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία, καθώς προσέλκυσε αρκετούς συμμετέχοντες όλων των αγωνιστικών επιπέδων, εκ των οποίων σπουδαίους αθλητές/τριες στο χώρο.

Μια διοργάνωση – γιορτή για την περιοχή που δεν αποτέλεσε εξαίρεση, αλλά τον κανόνα σε όλες τις διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στον Τυρό και το φετινό Καλοκαίρι, όπως το Tyros Run τον περασμένο Μάιο, αλλά και τα τουρνουά 3on3 και 5Χ5 τον περασμένο Αύγουστο.

ΦΩΤΟ: TYROSTRIATHLON.GR | CHRISGIATRAKOS.GR.

Ο καιρός ήταν εξαιρετικός και βοήθησε την ομαλή διεξαγωγή του Tyros Triathlon. Η όλη υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα από όσους εργάστηκαν για να πετύχει η συγκεκριμένη διοργάνωση, ανέβασαν επίπεδο με το αποτέλεσμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ραντεβού ανανεώνεται για το Tyros Triathlon 2023.

► Σχετικό φωτορεπορτάζ μπορεί κανείς να δει ΕΔΩ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here