Με επιτυχίες και χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κ18 για τον Αρκαδικό στίβο!

0
168

Τις προηγούμενες ημέρες και συγκεκριμένη το διήμερο 04-05/07/2019 διεξήχθη στα Τρίκαλα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Παίδων – Κορασίδων Κ18, με τη συμμετοχή πολλών αθλητών και αθλητριών. Συγκεκριμένα στους αγώνες είχαν δηλωθεί να συμμετάσχουν 620 παίδες και 690 κορασίδες από 175 σωματεία της χώρας!

Αρκαδική παρουσία υπήρχε σε διαφορετικά αγωνίσματα και μάλιστα συνδυάστηκε και με ένα μετάλλιο με τον νεαρό αθλητή του ΓΣ Αρκαδίας Παναγιώτη Ρούνη ο οποίος κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Ρούνης συμμετείχε στον τελικό του Άλματος σε Ύψος όπου προκρίθηκε από τους προκριματικούς με επίδοση στα 1,80μ.. Στον τελικό βρέθηκε σε πολύ καλή κατάσταση και κατάφερε μετά από σκληρή «μάχη» με τους Κοτσαμπασάκη και Χάσο να κατακτήσει την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο! Ο αθλητής του ΓΣ Αρκαδίας φέτος βρισκόταν σε αρκετά καλή κατάσταση, καταφέρνοντας να κυμανθεί στην ατομική του επίδοση που αποτελεί και καλύτερη φετινή επίδοση (1,83μ.) και μάλιστα στον τελικό να την βελτιώσει με 1,85μ.

Ο Παναγιώτης Ρούνης στον τελικό ξεκίνησε δυνατά και πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 1,70μ, 1,75μ και 1,80μ. Στη συνέχεια χρειάστηκε δεύτερη προσπάθεια προκειμένου να περάσει τα 1,85μ., γεγονός που αποτέλεσε τη μικρή λεπτομέρεια η οποία του στοίχισε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο. Εν τέλει προσπάθησε στα 1,90μ, αλλά δεν τα κατάφερε.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τελικού στο Άλμα σε Ύψος Παίδων είχαν ως εξής:

 

Τι έκαναν οι υπόλοιποι Αρκάδες αθλητές/τριές…

Στη Σφυροβολία κορασίδων η Αντωνία Αργυροπούλου του ΓΣΜ Λύκαια κατάφερε να πραγματοποιήσει μια καλή παρουσία και να κυμανθεί στα υψηλά αγωνιστικά της στάνταρ. Κάπως έτσι τελικά κατάφερε με επίδοση στα 49,53μ., να κατακτήσει την 6η θέση καταφέρνοντας παράλληλα να βελτιώσει την ατομική της επίδοση που ήταν και καλύτερη φετινή (49,26μ.).

Στα προκριματικά της Δισκοβολίας Παίδων ο αθλητής του ΓΣ Αρκαδίας Κώστας Βερβαινιώτης με επίδοση στα 42,45μ., έμεινε στην 16η θέση και αποκλείστηκε από τον τελικό του αγωνίσματος. Στα προκριματικά της Σφυροβολίας Κορασίδων η αθλήτρια του ΓΣ Αρκαδίας, Γεωργία Βήλου περιορίστηκε στην 22η θέση με βολή στα 38,86μ. και αποκλείστηκε από τους τελικούς.

Στα προκριματικά των 800μ. παίδων ο Παναγιώτης Λαζαρίδης του ΓΣΜ Λύκαια με επίδοση 2:09.91 έμεινε περιορίστηκε στην 39η θέση και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Τέλος στα 4Χ100μ. κορασίδων η ομάδα κορασίδων του ΓΣ Αρκαδίας η οποία αποτελείτο από τις Ιωάννα Κωτσιοπούλου, Παναγιώτα Παπαγεωργίου, Νικολέτα Γιανναρα και Θεοφανία – Μαρία Τζιντή, κατάλαβαν την 30η θέση με επίδοση στα 52.73 και δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here