Με κατήφεια και αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα αναμένεται η αναβληθείσα ΓΣ του Παναρκαδικού

0
225

Το απόγευμα της Δευτέρας (17/06) αναμένεται η αναβληθείσα τακτική Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού ΑΟ στις 20:00 στο Δημοτικό γήπεδο Παναρκαδικού. Μια εξ’ αναβολής Γενική Συνέλευση η οποία δεν διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη (12/06) λόγω μη απαρτίας.

Η απουσία του απαιτούμενου αριθμού μελών που έπρεπε να δώσουν παρουσία δεν ήταν το πρόβλημα για την προώθηση των εξελίξεων σε διοικητικό επίπεδο στην ομάδα, όσο η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα. Κι αυτός ο προβληματισμός και η κατήφεια έχει εκδηλωθεί από τις ενδείξεις σε παρασκηνιακό επίπεδο από την ημέρα που η ομάδα ολοκλήρωσε τις φετινές της υποχρεώσεις μέχρι σήμερα.

Για να μην κρυβόμαστε «πίσω από το δάχτυλό» μας το οικονομικό είναι ο ουσιαστικότερος παράγοντας που θα κρίνει τελικά στο αν ο Παναρκαδικός θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική κατηγορία ή όχι. Παράλληλα ο οικονομικός παράγοντας είναι αυτός που θα κρίνει στο αν τις επόμενες ημέρες θα έχουμε νέα διοίκηση στον Παναρκαδικό ΑΟ ή αν η ομάδα βρεθεί σε διοικητικό αδιέξοδο.

Ένα από τα πολλά μεγάλα ερωτήματα πάντως που έχουν «γεννηθεί» τις τελευταίες ημέρες είναι το πως είναι δυνατόν μετά από μια σπουδαία χρονιά με αήττητη πορεία σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και μπαράζ ανόδου, με τον κόσμο σταδιακά να επιστρέφει στο γήπεδο και το σύλλογο να εξασφαλίζει και τους τρεις ουσιαστικούς στόχους, κατά έναν περίεργο λόγο για να μην αναφέρουμε «ως δια μαγείας», πρόσωπα και δεδομένα αναθεώρησαν και αναθεωρήθηκαν, εξαιτίας διαφόρων παραγόντων.

Το κλίμα σε κάθε περίπτωση δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έζησαν όσοι παρακολουθούσαν την πορεία της ομάδας μέχρι και πριν λίγες ημέρες στα μπαράζ ανόδου. Αυτό το «σκηνικό» δεν είναι άγνωστό δυστυχώς τα τελευταία αρκετά χρόνια. Ο μήνας Ιούνιος τις περισσότερες χρονιές χαρακτηριζόταν μήνας «αβεβαιότητας» για την ομάδα του «τριφυλλιού».

Το επόμενο διάστημα χαρακτηρίζεται κρίσιμο και αναμένεται να ξεκαθαρίσει την κατάσταση στο σύλλογο σε ότι αφορά την επόμενη μέρα σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο. Μένει να δούμε φυσικά και τι επισήμως θα ειπωθεί από τα μέλη της διοίκησης και του συλλόγου στη Γενική Συνέλευση (ή στις Γενικές Συνελεύσεις) το προσεχές διάστημα, έτσι ώστε να προκύψουν και επισήμως τα όποια συμπεράσματα. Σε κάθε περίπτωση ελπίζουμε η ομάδα να βρει το «δρόμο» της όπως επίσης έχει συμβεί αμέτρητες φορές κατά το μακρύ παρελθόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here