Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησαν οι αγώνες του 13ου Κυπέλλου ΚΟΑΤ (+φωτό, vid)

0
161

Το Σάββατο 30/11 ξεκίνησαν οι αγώνες του 13ου Κυπέλλου ΚΟΑΤ στις εγκαταστάσεις του κλειστού κολυμβητηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης. Περισσότεροι από 400 αθλητές και αθλήτριες από δεκάδες σωματεία αρκετών περιοχών της Αττικής, Πελοποννήσου και άλλων περιοχών της Νότιας Ελλάδος, έδωσαν αγωνιστική παρουσία στη διημερίδα που αποτελεί θεσμό τα τελευταία περίπου 15 χρόνια στην Αρκαδική πρωτεύουσα. Η φετινή διοργάνωση διεξάγεται με την ονομασία «35 χρόνια ΚΟΑΤ» με αφορμή την συμπλήρωση 35 χρόνων από την ίδρυση του Αρκαδικού Ομίλου.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 30/11 με την συμμετοχή των προ-αγωνιστικών κατηγοριών και αθλητών/τριών που αποτελούν το μέλλον του υγρού στίβου. Καλές επιδόσεις και υποσχέσεις για τα επόμενα χρόνια ήταν τα συμπεράσματα όσων παρακολούθησαν τους αγώνες. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου με την συμμετοχή των αγωνιστικών κατηγοριών. Υψηλός συναγωνισμός και καλές επιδόσεις σ’ έναν από τους πρώτους σημαντικούς επίσημους αγώνες στο χώρο του Υγρού Στίβου κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο, αποτέλεσαν γεγονός! Επιδόσεις ακόμη και για την εξασφάλιση των ορίων για το Χειμερινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών που είναι προγραμματισμένο για τις αρχές του 2019.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του 13ου Κυπέλλου ΚΟΑΤ θα συνεχιστεί το πρωί της Κυριακής 01/12 στις εγκαταστάσεις του κλειστού κολυμβητηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης με τη συνέχεια των αγωνισμάτων στις αγωνιστικές κατηγορίες. Το φίλαθλο κοινό το διήμερο 30/11-01/12 βρέθηκε στο κλειστό κολυμβητήριο και παρακολούθησε τους αγώνες, ενώ μεγάλη προσέλευση αναμένεται και το πρωί της Κυριακής.

 

Η τελετή έναρξης του 13ου Κυπέλλου ΚΟΑΤ…

Το απόγευμα του Σαββάτου 30/11 λίγο μετά τις 17:00 πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του 13ου Κυπέλλου ΚΟΑΤ με την Πρόεδρο του Κυπέλλου κα Χριστίνα Καλαθά να απευθύνει χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους εκφράζοντας παράλληλα ευχαριστίες σε όλους όσους στήριξαν τη διοργάνωση και παράλληλα σε όλα τα σωματεία που έδωσαν αγωνιστική παρουσία στους αγώνες.

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του Αντιδημάρχου Τρίπολης αρμόδιου για θέματα αθλητισμού κ. Δημήτρη Μακαρούνη και η βράβευση στο πρόσωπο του, του Δήμου Τρίπολης από τον ΚΟΑ Τρίπολης. Ακολούθησε τιμητική βράβευση της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here