Με μεγάλη συμμετοχή ο φετινός Ποδηλατικός Γύρος Τρίπολης (+φωτό, vid)

0
770

Την Κυριακή (12/06) πραγματοποιήθηκε το φετινός Ποδηλατικός Γύρος Τρίπολης που για ακόμη μια χρονιά στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα η φετινή διοργάνωση χαρακτηρίστηκε επιτυχημένη και από το γεγονός ότι σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών με περίπου 240 συμμετοχές από ολόκληρη την Ελλάδα όπως Αθήνα, Χίος, Κρήτη, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Τρίπολη και πολλές άλλες περιοχές.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον ΠΟ Τρίπολης και την Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών με την συμβολή του Δήμου Τρίπολης, στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης, στις αγωνιστικές κατηγορίες Ανδρών 17+ (Elite, Νέοι και Έφηβοι), Γυναικών (Elite, Νέες και Νεάνιδες), Μάστερς και Sportive.

Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ, και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ. Παράλληλα για τα μέλη της ΠΕΠΑ, η συμμετοχή στον αγώνα δίνει πρόκριση για την Σπαρτακιάδα. Η συμμετοχή στην κατηγορία Sportive, δεν δίνει πρόκριση για την Σπαρτακιάδα.

Ο αγώνας περιλάμβανε την κυκλική καθιερωμένη διαδρομή συνολικής απόστασης 61 χιλιομέτρων με προεκκίνηση από την πλατεία Άρεως και μετά τα 10 πρώτα χιλιόμετρα ελεύθερο ρυθμό για τους συμμετέχοντες, που πέρασαν από Λεβίδι, Βλαχέρνα, κατευθύνθηκαν και πέρασαν από την Αλωνίσταινα, τις Δαβιές και τερμάτισαν στην είσοδο του χωριού της Σιλίμνας. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις των νικητών ανά κατηγορία στην πλατεία Άρεως.

 

Φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση…

ΣΥΝΤΟΜΑ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here