Με μετάλλια και διακρίσεις ο ΠΟ Τρίπολης στο Εθνικό Κύπελλο Πίστας

0
271

Κυπελλούχοι Ελλάδος αναδείχθηκαν την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, οι αθλητές του Παναθλητικού Ομίλου Τρίπολης,  Στέλιος Βαρβεράκης, Αλέξης Μάγκλαρης και Κωστής Τσετσώνης! Παράλληλα όμως δύο χάλκινα μετάλλια κέρδισε ο έφηβος του ΠΟ Τρίπολης Στέλιος Βαρβεράκης, στο σκράτς και το κέιριν.

Οι επιτυχίες ωστόσο δεν περιορίστηκαν στις παραπάνω διακρίσεις, καθώς ο Αλέξης Μάγκλαρης και Κωστής Τσετσώνης στο αγώνισμα ταχύτητας  κατέκτησαν το χρυσό και το αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα.

Σε έναν αγώνα για γερά νεύρα, τα χρυσά παιδιά του Π.Ο.Τ. έβγαλαν εκτός όλους τους υπόλοιπους αθλητές κερδίζοντας διαδοχικά τους προκριματικούς και τους ημιτελικούς και έφτασαν στην τελική κόντρα να τρέχουν μεταξύ τους για την πρώτη και δεύτερη θέση ενώ εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Δημήτρης Οικονόμου τερματίζοντας στην 6η θέση.

Οι αθλητές του ΠΟ Τρίπολης, απέδειξαν για άλλη μια φορά την υπεροχή τους στην ποδηλασία πίστας και ετοιμάζονται με τις καλύτερες προοπτικές, για το Πανελλήνιο, με στόχο να φέρουν στην Τρίπολη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την μπλούζα του Πρωταθλητή Ελλάδος!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here