Με μια 2η και μια 3η θέση στο Atlantis Open 2022 o Ζωγραφάκης

0
240

Συνέχεια στις διακρίσεις υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες από τον πολύπειρο αθλητή του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης, Δαβίδ Ζωγραφάκη, ο οποίος στο Atlantis Open 2022, κατάκτησε μια 3η θέση στα μονά και μια 2η θέση στα διπλά μικτά με συναθλήτριά του την Μαίρη Μιχαήλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ Τρίπολης, αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ. , και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας. Σταθούλη, και κ. Δημητρόπουλου συγχαίρουν τον αθλητή του ομίλου Ζωγραφάκη Δαβίδ για την διπλή διάκρισή του στο τουρνουά Atlantis Open 2022

Μπορεί το καλοκαίρι να συνεχίζεται αλλά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ομίλου μας δεν σταματούν ποτέ. Ο αθλητής του ομίλου μας Δαβίδ Ζωγραφάκης συνεχίζει δυναμικά τις καλοκαιρινές του επιτυχημένες εμφανίσεις του με νέο σταθμό το Atlantis Open 2022, όπου κατέλαβε δύο θέσεις σε δύο ταμπλό. Πιο συγκεκριμένα κατέλαβε την 3η θέση στα μονά των ανδρών -40 ετών χάνοντας στα ημιτελικά απο τον Περιβολαράκη με 2-1 σετ. Μέχρι την είσοδό του στην τετράδα του τουρνουά απέκλεισε διαδοχικά τους Κτίστη (2-0 σετ), Welihockyj με wo και Καπάζογλου (2-0 σετ).

Στο δεύτερο ταμπλό όπου συμμετείχε ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης (μικτά διπλά) με συναθλήτριά του την Μιχαήλ Μαίρη κατέλαβαν την 2η θέση του τουρνουά αντιμετωπίζοντας επιτυχημένα στον πρώτο γύρο το ζευγάρι Μπότα/Κωστέα με  wo στον δεύτερο τους Χρύσινα / Παπαγεωργίου με 60 – 63 και στον ημιτελικό τους Μπαμπαρούτση / Φούφα με 60 – 62. Στον μεγάλο τελικό ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από τους Παναγιωτίδου / Παναγιωτίδη με 63 – 67 (10-5) κατακτώντας την 2η θέση του ταμπλό.

Πολλά συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στον αθλητή μας Δαβίδ Ζωγραφάκη και στην συμπαίκτριά του Μιχαήλ Μαίρη για την διπλή του επιτυχία στο συγκεκριμένο τουρνουά και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική συνέχεια.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here