Με μικρές διαφοροποιήσεις η νέα ΑΕΚ Τρίπολης

0
135

Μία από τις βασικές απορίες μας τις τελευταίες ημέρες σε ότι αφορά την ΑΕΚ Τρίπολης που σιγά-σιγά πιάνει δουλειά για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αποτέλεσε και στο κατά πόσο ίδια μπορεί να είναι η ομάδα συγκριτικά με την περσινή η οποία κατά γενική ομολογία εντυπωσίασε μέχρι και τη διακοπή λόγω της πανδημίας, όντας αήττητη σε πρωτάθλημα και κύπελλο Αρκαδίας, με 8 νίκες σε ισάριθμα ματς και τέρματα 26-1.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φετινή ΑΕΚ Τρίπολης σε πολύ μεγάλο βαθμό συγκριτικά με πέρυσι σε ότι αφορά τουλάχιστον τους ποδοσφαιριστές «πρώτης γραμμής» θα είναι η ίδια ομάδα. Δύο πρόσωπα τα οποία αποχώρησαν από την περσινή ομάδα είναι τα αδέρφια Γρηγόρης και Θανάσης Τσαλγιτζόπουλος οι οποίοι φαίνεται ότι έχουν συμφωνήσει για τη νέα σεζόν με τον ΑΟ Τεγέας.

Η ΑΕΚ Τρίπολης σε επίπεδο μεταγραφών περιορίστηκε για την ώρα στην απόκτηση σύμφωνα με πληροφορίες του Δημήτρη Μάζη, καθώς και κάποιων νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που μπορεί να μην έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά σίγουρα θα πάρουν ευκαιρίες στη διάρκεια της χρονιάς.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η νέα ΑΕΚ Τρίπολης διατηρεί σε μεγάλο βαθμό αναλλοίωτο το ρόστερ της περσινής χρονιάς και θα στηριχτεί στην ίδια αγωνιστική φιλοσοφία με πέρυσι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here