Με νεανικό ρόστερ η ΓΕΑ Άμιλλα θα αγωνιστεί στην Α2 Εθνική κατηγορία

0
333

Δεύτερη σεζόν (και ελπίζουμε ολοκληρωμένη) συγκριτικά με πέρυσι στην οποία η ΓΕΑ Άμιλλα 2000 θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση με την πλειονότητα του ρόστερ της γυναικείας ομάδας να βρισκόταν σε αγωνιστικούς ρυθμούς έως και τα τέλη Ιουλίου.

Το μεγάλο μέρος της φετινής ομάδας που θα κληθεί να ανταπεξέλθει στη φετινή Α2 Εθνική, αποτελείται από τις αθλήτριες που έφτασαν το φετινό Καλοκαίρι μέχρι την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων (σ.σ. Μίχαλου, Γιάννη, Μάγκλαρη Αικ., Πολυχρονοπούλου, Μάγκλαρη Ι., Κόκκωνη, Παναγιωτοπούλου, Αρχοντάκου, Σιάμπου, Οικονόμου). Κάποιες από αυτές θα έχουν ουσιαστικό ρόλο, όπως συνέβη και στις περσινές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα κορασίδων, ενώ κάποιες άλλες θα έχουν ευκαιρίες και πολύτιμα λεπτά σε Εθνική κατηγορία, γεγονός που θα τις βοηθήσει σε ότι αφορά τις αγωνιστικές τους εμπειρίες στο μέλλον.

Από εκεί και πέρα η φετινή ομάδα της Άμιλλας στην Α2 Εθνική θα πορευτεί και με κάποιες πιο έμπειρες αθλήτριες όπως οι Ειρήνη – Μάγια Μονογυιού και Αμαλία Τρυφωνίδη οι οποίες βρίσκονταν στο ρόστερ της ομάδας και την περασμένη χρονιά. Φυσικά σημαντική είναι η παρουσία στο ρόστερ και της Παρασκευής – Αναστασίας Τσουκαλά ως μια από τις αθλήτριες πρώτης γραμμής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται μία ακόμη προσθήκη νεαρής αθλήτριας στο νέο ρόστερ. Φυσικά δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια άλλη παρουσία της τελευταίας στιγμής στο φετινό ρόστερ, από το ρόστερ της περασμένης χρονιάς.

Τέλος συγκριτικά με την περασμένη σεζόν η ομάδα στερείται της μεγάλης εμπειρίας των δυο ψηλών, Ματίνας Τζανή και Ηρώς Κουφογιάννη. Η πρώτη λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα αγωνιστεί φέτος, ενώ η δεύτερη τη σεζόν 2021-22 πλέον θα αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη με τα χρώματα της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της ΓΕΑ Άμιλλας 2000 αγωνίζεται στον 1ο όμιλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας σε σύνολο 10 σωματείων, από τα οποία αυτά που θα καταλάβουν τις δύο τελευταίες θέσεις θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα. Το τζάμπολ του φετινού πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here